Novo izdanje dodatka Zdravlje: Savjeti vrhunskih specijalista na jednom mjestu

U novom broju Zdravlja pročitajte i gdje roditelji griješe u komunikaciji sa djecom, kako na njih utiče razvod i konflikti u porodici i kada je vrijeme za stručnu pomoć

18332 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vijesti
Foto: Vijesti

Zašto djeca sve više vremena provode na kompjuteru i zašto su ekrani postali savremeni bejbisiteri, objašnjava psihološkinja Anđela Golubović, koja upozorava da čak 85 odsto mališana u razgovoru sa psihologom priznaje da ne može da izdrži ni jedan dan bez interneta.

U novom broju Zdravlja pročitajte i gdje roditelji griješe u komunikaciji sa djecom, kako na njih utiče razvod i konflikti u porodici i kada je vrijeme za stručnu pomoć.

Porazni rezultati analize stručnjaka Instituta za javno zdravlje pokazuju da su više od trećine žena i muškaraca u Crnoj Gori aktivni pušači.

Kronovu bolest i ulcerozni kolitis u Crnoj Gori ima oko 1.000 osoba, ali taj broj raste i sve je više djece sa ovim oboljenjima, za Zdravlje o ovoj problematici govori predsjednica Crnogorskog udruženja za Kronovu bolest i ulcerozni kolitis (CUKUK) Milica Popović.

Mart je mjesec u kojem se obilježava i Svjetski dan borbe protiv tuberkuloze i Međunarodni ljubičasti dan - u znak podrške oboljelima od epilepsije, donosimo vam i priče na ove teme.

Sve o ovim i brojnim drugim temama važnim za zdravlje cijele porodice i ovog četvrtka čitajte u dodatku Zdravlje, koji dobijate na poklon, uz Vijesti.

Bonus video: