Kako sačuvati zdravlje cijele porodice

International Health je postao prepoznatljiv brend, zahvaljujući kvalitetu i dosljednosti u plasiranju sigurnih i djelotvornih proizvoda.

39474 pregleda 0 komentar(a)
Foto: International Health
Foto: International Health

Kompanija International health je počela sa radom 2002. godine. Posle više od decenije uspješnog rada, vođeni osnovnim ciljem, MISIJOM ZDRAVLJA, kompanija je ostvarila izuzetne rezultate. International Health je postao prepoznatljiv brend, zahvaljujući kvalitetu i dosljednosti u plasiranju sigurnih i djelotvornih proizvoda. Saradnja se odvija sa priznatim i provjerenim partnerima, po najvišim standardima. Kompanija uspješno radi zahvaljujući timu stručnih, vrijednih i predanih ljudi, koji brinu o svakom kupcu i spremni su da uvijek budu na usluzi onima, zbog kojih kompanija postoji.

Svi proizvodi International healtha, isključivo se proizvode u Njemačkoj, u firmi Alpha caps.

Prvi preparat koji je izašao iz kompanije Intrenational health je sada, već svima dobro poznat preparat Ge 132, dodatak ishrani, koji je sačinjen od potpuno prirodnih proizvoda. Koriste se najkvalitetniji sastojci, koji se odlikuju maksimalnim brojem aktivnih supstanci, a to su: ekstrakt reiši gljive, matični mliječ, resveratrol, ajkulin protein, ekstrakt zelenog čaja i vitamin C, koji se dobija iz šipurka. Svi udruženi, zajedno, djeluju na nivou ćelije, vraćajući ravnotežu, sprečavajući zapaljive i degenerativne procese. Preparat djeluje imunomodulatorno, zato se preporučuje u prevenciji i u vrijeme korišćenja oficijelne terapije, bez kontraindikacija. O njegovom djelovanju, od prvog trenutka predstavljanja, do danas, govori na hiljade zadovoljnih korisnika.

International health ne posjeduje paletu proizvoda, gde bi jedan suplement odgovarao samo na jedan problem, već premium suplement. Tako je iz preparata Ge 132, nastao preparat Ge 132 plus natural. Neke su komponente odstranjene, dodata su dva jaka imunomodulatora, antioksidansa.

Efikasnost preparata je provjeravana na našoj najvišoj zvaničnoj naučnoj ustanovi, Medicinskom fakultetu u Beogradu. Uzeli su tri najčešća tumora raka, koji se viđaju u ovim krajevima: rak dojke, rak prostate i rak debelog creva. Za dva dana, preparat Ge 132 plus natural je zaustavio u razvoju, blokirao, eliminisao, 40 – 65% ćelija raka. Istraživanja su rađena i u Njemačkoj. Tamo je dokazano, čak, još nešto više, da preparat nije citotoksičan, što znači, ne utiče toksično, štetno, loše na druga tkiva. Naprotiv, ima novu komponentu – snižava upalne procese u organizmu. Kome je namijenjen? Preparat je namijenjen svim ljudima, koji žele da žive zdravo. Zašto? Slobodni radikali mogu da izazovu u organizmu preko 150 oboljenja. Preparat Ge 132 plus natural bi mogao da se koristi i u preventivi 150 oboljenja, i u terapiji.

Kompanija International health je mislila i na najmladje. Preparat Ge Kids je dodatak ishrani u granulama, za djecu stariju od tri godine, koji služi za povećanje otpornosti organizma, koji sadrži sedam aktivnih sastojaka. Ti sastojsci, zajedno, udruženi, stimulativno djeluju na imuni sistem, koji kod djece nije dovoljno razvijen, da se izbori sa različitim virusnim, bakterijskim infekcijama, kao i različitim drugim hroničnim infekcijama, kojima su oni često izloženi. Ge Kids je stoga, po svojoj formuli, zaista jedinstven preparat na našem tržištu. Jedinstven je i po načinu, na koji se konzumira, ne sadrži šećer, sto posto je prirodan, bez imalo hemije.

Radeći na misiji zdravlja, kompanija International health je mislila i na veliki dio populacije, koji ima problem sa kilogramima. U nutricionističkim savjetovalištima International healtha, širom regiona, uz pomoć Liposukcijske ishrane, može se izgubiti 7-10 % tjelesne mase.NEINVAZIVNA LIPOSUKCIJAje dijetoterapijski tretman za mršavljenje, baziran na sinergijskom učinku aktivnih aminokisjelina i biljnih vlakana, s ciljem aktivacije energetskog homeostatskog mehanizma za sagorijevanje masti. Neinvazivna liposukcija™ funkcioniše na principu: “natjerati” tijelo da se hrani vlastitiim masnim rezervama. Tretman aminokisjelinama rezultira aktivacijom procesa ketogeneze koji je zapravo hormonalna regulacija energetskog homeostatskog mehanizma lipolize (sagorijevanje masti). Neinvazivna liposukcija™ je dijeta koja zadovoljava preporuke i standarde Vijeća za dijetetske proizvode, prehranu i alergije Evropske agencije za sigurnost hrane (EFSA).

Kompanija International health brine o zdravlju cijele porodice i to je naša prednost. Premium proizvodi, koji su napravljeni za sve uzraste, ponaosob, su razlog zbog čega se broj naših korisnika svakog dana, od početka povećava.