Uz uput se ne naplaćuje pregled u Oftalmologiji Moj Lab

Od sada, uz uput izabranog doktora, imate mogućnost da obavite preglede u najsavremenijoj oftalmološkoj ordinaciji kod nas, u Oftalmologiji Moj Lab u Podgorici.

26929 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Moj Lab
Foto: Moj Lab

„U Moj Lab poliklinici su nam dostupni najsavremniji uređaji koji omogućavaju za stručnjake brzu i jasnu, a za pacijente komfornu dijagnostiku. Pod tim podrazumjevam ultrazvučni aparat sa 3 sonde koji posjeduje različite modele snimanja kao i pahimetriju, kao i aparat najnovije generacije čija kamera omogućava detaljan uvid u stanje oka.

Moj Lab
foto: Moj Lab

U Moj Lab Oftalmologiji, uz uput izabranog ljekara, radi se kompletan oftalmološki pregled (koji podrazumijeva određivanje dioptrije, pregled prednjeg i zadnjeg segmenta oka, određivanje očnog pritisak Goldmann-ovom aplanacionom tonometrijom) i ultrazvučni pregled oka (A i B scan sa pahimetrijom).

Očna ambulanta Moj Lab posjeduje: biomikroskop, autorefraktokeratometar; ultrazvučni aparat; OCT (optička koherentna tomografija) sa mogućnošću snimanja i OCT-A (angiografija); KVP (kompjuterizovano vidno polje); direktni i indirektni oftalmoskop, retinoskop; Fokometar; digitalni optotip...“

Moj Lab
foto: Moj Lab

Dr Bojana Mijatović, specijalista oftalmolog.

Detaljnije:

https://mojlab.me/oftalmologija-ukljucena-u-fzo/