Za samo 24h kompletna dijagnostika i pregledi kardiologa i neurologa!

Kardiovaskularne bolesti su vodeći uzrok smrti u svijetu. Najčešći simptomi koji ukazuju na srčana oboljenja su: bol u grudima, vrtoglavice, tahikardije, problem sa krvnim pritiskom, nedostatak daha. Jedan broj pacijenata zanemaruje svakodnevne simptome, dok drugi već imaju dijagnozu nekog kardiološkog oboljenja.

42925 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Konzilijum
Foto: Poliklinika Konzilijum

Za sve pacijente kojima je potrebno da u najkraćem mogućem roku popričaju sa stručnim ljekarskim timom, odrade preporučene preglede (na ultrazvuku, skeneru ili magnetnoj rezonanci, laboratorijske analize), dobiju izvještaj odradjene dijagnostike i pregled kod kardiologa, mogu zakazati SVE U JEDNOM DANU.

Takodje veliki je broj pacijenata koji osjećaju neurološke smetnje kao što su vrtoglavica, česte glavobolje, bolovi u kičmi, dezorjentisanost. Sve ovo ukazuje na potencijalna neurološka oboljenja kao što su moždana aneurizma, epilepsija, vertigo, diskus ili neke ozbiljnije dijagnoze kao što su multipla skleroza I razni oblici tumora.

Poliklinika Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Pacijent koji želi da otkrije uzrok svog problema, bez čekanja i odlaganja, može zakazati magnetnu rezonancu glave, kičme, dopler krvnih sudova vrata, CT angiografiju, odraditi laboratorijske analize i doći na pregled kod neurologa – u roku od 24h!

Nije nepoznanica da pacijentima koji imaju odredjene tegobe ili oboljenja veliki problem predstavlja predugo čekanje za dijagnostiku ili pregled kod ljekara. Nekada je upravo čekanje okidač da pacijent odustane od pregleda, da dodje do pogoršanja postojećeg stanja ili bržeg napredovanja osnovne bolesti.

Poliklinika Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Koristeći kapacitete koje posjeduje, kako u pogledu opreme i savremene dijagnostike, tako i po pitanju kadra, Poliklinika Konzilijum je omogućila pacijentima da u roku od 24h obave konsultaciju sa stručnim ljekarskim timom, odrade svu potrebnu dijagnostiku i na kraju sa gotovim nalazima dodju na pregled doktora specijaliste. Ovo je trenutno dostupno u ambulantama za kardiološka i neurološka oboljenja.

Poliklinika Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Cilj Poliklinike Konzilijum jeste da pruži maksimalni komfor pacijentima koji su u bolovima, osjećaju neugodne simptome koja se ponavljaju, brinu o svom zdravlju i žele bez čekanja i odlaganja da otkriju uzrok problema ili kontrolišu postojeću dijagnozu.

Pozovite 020/650-660; 067/650.670 i zakažite kardiološki ili neurološki skrining!

Poliklinika Konzilijum, Skadarska 2, Podgorica