Medicinske usluge dostupne svima!

Cilj nam je da kvalitetna, precizna i brza dijagnostika i liječenje budu dostupni svima!

68716 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Konzilijum
Foto: Poliklinika Konzilijum

Cilj Poliklinike Konzilijum je da omogući pacijentima pouzdan, blagovremen, komforan i sveobuhvatan zdravstveni tretman, kako ne bi morali da posjećuju više zdravstvenih ustanova da bi dobili kompletan medicinski izvještaj.

U radiološkoj ambulanti Konzilijuma moguće je odraditi sva potrebna snimanja najsavremenijom opremom, a ujedno istog dana zakazati pregled ili konsultaciju sa nekim od ljekara iz našeg tima.

U okviru Konzilijuma postoji više specijalističkih ambulanti koju su moderno opremljene: kompletna ambulanta interne medicine, radiološka, neurološka, psihijatrijska i hirurška ambulanta, u kojima ordiniraju eminentni stručnjaci iz datih oblasti.

Ljekar, u skladu sa stanjem i zdravstvenim problemom pacijenta, odlučuje koja je dijagnostika najbolji izbor u datom momentu a nije rijetkost i da kompleksna stanja zahtijevaju udruženu dijagnostiku na skeneru i magnetnoj rezonanci, radi dobijanja što preciznije kliničke slike.

Ono što posebno znači pacijentima, jeste vremenski rok u kojem mogu riješiti zdravstveni problem. Od momenta kada udju u Polikliniku Konzilijum, započnu dijagnostičku proceduru, dobiju gotov izvještaj – neće proći duže od 24h!

To se odnosi i na zakazivanje pregleda kod ljekara u bilo kojoj specijalističkoj ambulanti, u zavisnosti od zdravstvenog problema koji pacijent ima.

Poliklinika Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Osim brze i kvalitetne usluge, pacijenti u Konzilijumu imaju brojne benefite kada je u pitanju plaćanje usluga.

Spisak saradnika, koji su prepustili nama brinu o zdravlju je dugačak. Osiguravajuća društva: Lovćen Osiguranje, Sava, Generali, Uniqa, brojni sindikati i organizacije, medju kojima su: Sindikat prosvjete, Sindikalna organizacija uprave glavnog grada, Sindikalna organizacija Hemomonta, Karate savez Crne Gore, JU Muzički centar Crne Gore, Sindikalna organizacija Vodovod i kanalizacija, Sindikat Aerodroma Crne Gore, Fond PIO i brojni drugi.

Svi naši saradnici i članovi njihovih porodica, imaju mogućnost plaćanja liječenja na čak 12 rata, benefite pri jednokratnim uplatama, posebne pakete godišnjih internističkih i radioloških skrininga.

Cilj nam je da kvalitetna, precizna i brza dijagnostika i liječenje budu dostupni svima!

Za sve informacije pozovite 020/650-660; 067/650-670;

Poliklinika Konzilijum, Skadarska 2, Podgorica