Matrix i BioMatrix tehnologija na jedinstvenoj magnetnoj rezonanci u Crnoj Gori

Samo u poliklinici Moj Lab

30474 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Moj Lab
Foto: Moj Lab

U Poliklinici Moj Lab od sada je dostupan potpuno nova magnetna rezonanca najsavremenije Matrix tehnologije sa najvećim otvorom tunela na tržištu od 70cm što dovodi do smanjenja klaustrofobije kod pacijenata.

Poliklinika Moj Lab nudi i revolucionarno rješenje – Innovision – za potpuno novi doživljaj pacijenta u tunelu tokom snimanja što smanjuje klaustrofobiju na minimum i pacijent ostaje relaksiran i opušten tokom snimanja. Uz pomoć posebnih jastuka dodatno se smanjuje jačina zvuka u toku pregleda.

Zahvaljujući BioMatrix tehnologiji aparat se prilagođava svakom pojedinačnom pacijentu i njegovom trenutnom stanju. BioMatrix senzori omogućavaju prilagođavanje aparata tijelu pacijenta i ubrzavanje njegovog pozicioniranja. Kao krajnji rezultat dobija se značajno veća dijagnostička vrijednost pregleda, smanjenje potrebe za ponovnim snimanjem i visoko kvalitetan personalizovan pregled.

Magnetna rezonanca poliklinike Moj Lab posjeduje i Turbo Suite paket koji omogućava da se skrati vrijeme pregleda i do 50%, a u uz najnoviju GO tehnologiju potpomognutu vještačkom inteligencijom i BioMatrix tehnologijom pruža se kompletan set alata za automatizaciju kompletnog radnog procesa.

Najbrže i najpreciznije rješenje svih dijagnostičkih dilema.

Zakažite pozivom na broj 19989