Nova Tea Medica apoteka "Moja apoteka" - sve što vam je potrebno na jednom mestu!

"Moja apoteka" - Vaše zdravlje, naša posvećenost.

22016 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Tea Medica
Foto: Tea Medica

Veliko zadovoljstvo nam je da najavimo otvaranje nove apoteke "Moja apoteka" u Podgorici. Smješteni smo na vrlo atraktivnoj lokaciji u Moskovskoj ulici broj 48, sa željom da vam pružimo najkvalitetniju uslugu i proizvode iz oblasti zdravlja i ljepote.

Svoja vrata otvaramo u četvrtak, 6. jula 2023. godine, a ovaj poseban događaj ćemo obilježiti osmodnevnim popustom od 20% na odabrane brendove. U periodu od 6. do 13. jula 2023. uživaćete u sniženim cijenama proizvoda sljedećih renomiranih brendova:

  • DR GRANDEL
  • BABĒ
  • EUCERIN
  • NATURAL WEALTH
  • 7N VITAMINI I PROTEINI
  • TOMMEE TIPPEE
  • ADVANCIS
  • DERMASTIR

Popust obezbijeđen za Mustela program je -15%.

Nova „Moja apoteka“ je dio dobro poznate Tea Medica porodice koja pacijentima obezbjeđuje visok kvalitet usluge i pažljivo odabrane proizvode za vas i vaše porodice. Povjerenje koje ste nam ukazali je naša najveća inspiracija da pružamo vrhunsku njegu i podršku vašem zdravlju.

Naš stručni tim farmaceuta je uvijek tu da odgovori na sva vaša pitanja i pruži vam neophodne savjete o ljekovima, suplementima i kozmetici. Verujemo u holistički pristup zdravlju, i tu smo da vas podržimo u održavanju zdravog i srećnog života.

Ukoliko imate bilo kakve upite ili vam je potrebna dodatna informacija, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 067 042 084. Naš stručni tim će vam rado pomoći.

Radno vrijeme apoteke prilagođeno je vama - pacijentima, i radujemo se što ćemo vam biti na raspolaganju od 8 do 22 časa, svakog dana.

Pravovremena briga o vašem zdravlju je od suštinske važnosti, zato nas posjetite u Moskovskoj ulici broj 48 i bićemo vaša podrška na putu ka dobrom zdravlju.

"Moja apoteka" - Vaše zdravlje, naša posvećenost.

Adresa: Ul. Moskovska br. 48.

Broj telefona:067042084.

Radno vrijeme svim danima je od 8-22h.