Milmedika- pouzdan partner već 30 godina

Naš tim stručnjaka različitih specijalnosti pruža sveobuhvatan tretman, apsolutno prilagođen vašim individualnim potrebama

26530 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Dejan Kalezić  - Milmedika
Foto: Dejan Kalezić - Milmedika

Upoznajte Polikliniku Milmedika - pouzdanog, dugogodišnjeg partnera u očuvanju vašeg zdravlja. Sa više od 30 godina tradicije i iskustva, Milmedika predstavlja sinonim za izuzetnost u medicinskom tretmanu, promociji zdravlja i temeljnoj brizi o pacijentima. Smještena u urbanom centru Podgorice, City Kvartu, naša poliklinika nudi profesionalnu, personalizovanu i komfornu njegu za vas i vašu porodicu – za sve generacije.

Milmedika predstavlja mjesto gdje se susreću stručnost, timski rad i najmodernija tehnologija. Naš tim stručnjaka različitih specijalnosti pruža sveobuhvatan tretman, apsolutno prilagođen vašim individualnim potrebama. Uz napredne dijagnostičke opcije, interni kabinet prilagođen širokom spektru laboratorijskih ispitivanja, rendgen i ultrazvuk, možemo brzo i precizno postaviti dijagnozu i započeti adekvatno liječenje. Poliklinika Milmedika Podgorica raspolaže sledećim službama:

  • Pedijatrijom sa supspecijalistima iz oblasti pulmologije, kardiologije, alergologije, gastroenterologije, endokrinologije.
  • Internom medicinom sa kardiologijom, kabinetom za ergometriju i savremenu ultrazvučnu dijagnostiku srca i krvnih sudova.
  • U sklopu interne medicine – specijalističkim pregledima endokrinologa, hematologa, reumatologa i gastroenterologa.
  • Radiologijom sa niskodoznim rendgen aparatom poslednje generacije i kabinetom za ultrazvuk djece i odraslih.
  • Pulmologijom sa kabinetom za funkcionalnu dijagnostiku pluća.
Milmedika
foto: Foto - Digital Eagle - Milmedika

Šta nas izdvaja od drugih? Naša poliklinika je mjesto gdje se komfor susreće sa profesionalizmom. Naše moderne, savremeno opremljene ordinacije i prijateljsko osoblje stvaraju ugodnu atmosferu za vašu posjetu. Naš cilj je da se osjećate komforno i zbrinuto tokom cijelog procesa - od zakazivanja pregleda pa do kompletnog zdravstvenog i kontrolnog tretmana.

Milmedika
foto: Dejan Kalezić - Milmedika

U Milmedici duboko vjerujemo u važnost individualne pažnje. Naše ljubazno osoblje pobrinuće se da se uvijek osjećate dobrodošlo i da se vaše potrebe i zahtjevi temeljno razumiju. Naš timski rad i integracija sa drugim Milmedika poliklinikama i ordinacijama – u Nikšiću, Budvi i Tivtu, uz temeljnu saradnju sa drugim zdravstvenim ustavnovama, omogućava nam sprovođenje sveobuhvatnog procesa njege i liječenja, sve sa ciljem ostvarenja najboljih rezultata i maksimalnog zadovoljstva naših pacijenata.

Milmedika
foto: Dejan Kalezić - Milmedika

Vaše zdravlje je naša prioritetna briga, i iz tog razloga smo dostupni svakodnevno, od 8 do 20 časova. Naša fleksibilnost i pravovremena medicinska podrška, uz mogućnost kućnih posjeta i organizacije transporta pacijenata do naše ustanove, čine nas pouzdanim partnerom u svim situacijama.

Pozivamo vas da posjetite Polikliniku Milmedika i uvjerite se u kvalitet koncepta personalizovane, stručne i sveobuhvatne zdravstvenu zaštite koji brižno njegujemo već 30 godina.

Svoj termin pregleda možete zakazati putem:

  • call centra na broj 19899,
  • preko broja telefona: +382 67 287 278 (WhatsApp/Viber).

Poliklinika Milmedika Podgorica se nalazi u City kvartu, Vojvode Maša Đurovića L 3 2-6.

www.milmedika.com

Milmedika – uvijek u službi vašeg zdravlja.

Milmedika
foto: Milmedika