Prevencija i rani skrining karcinoma dojke

Skrining obuhvata ultrazvučni pregled dojki I stitne žlijezde: pregled dojke, abdomena I male karlice na magnetnoj rezonanci, u cilju prevencije, ranog otkrivanja a zatim I praćenja stanja. Ova vrsta pregleda se koristi za provjeru zdravstvenog stanja kako kod zdrave tako I kod oboljele populacije.

22404 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Konzilijum
Foto: Konzilijum

U radiološkoj ambulanti Poliklinike Konzilijum, koristimo najsavremenije tehnologiije I naprednije tehnike dijagnostike na ultrazvuku I magnetnoj rezonanci.

Bolest je moguće detektovati još u početnom stadijumu.

Visoka rezolucija slike garantuje tačnu pretragu organizma u najkraćem roku:

mekotkivnih struktura dojke, jetre, žučne kese, žučnih puteva, slezine, pankreasa, nadbubrežnih žlijezda, bubrega,rektuma, materice, jajnika kao I krvnih sudova snimljene regije.

Konzilijum
foto: Konzilijum

Ovaj skrinig omogućava detekciju I lokalizaciju eventualne promjene, zapaljenskih procesa, gnojnih kolekcija, anomalija, tumorskih promjena, ciste na jajnicima, endometriozu, a prije svega namijenjen je za osobe sa visokim rizikom jer se mogu otkriti čak I najmanje promjene.

Naš cilj je da pružimo mogućnost ranog otkrivanja ali i liječanja jako teških bolesti jer prevencija igra ključnu ulogu u očuvanju zdravlja pojedinca I populacije.

Tim eminentnih ljekara sa dugogodišnjim iskustvom u Konzilijumu,pobrinuće se da izvještaj bude gotov istog dana.

Odvojite vrijeme za sebe, radi zdravog I kvalitetnog života.

Za sve informacije I zakazivanje pozovite: 020/650-660; 067/650-670

Da zdravlje bude na prvom mjestu.

Poliklinika Konzilijum-Lider u dijagnostici

Skadarska br. 2. Podgorica