Najkraće do pouzdane dijagnoze

Brzo, precizno i pouzdano otkrivanje zdravstvenih problema je značajno za svakog od nas za pravilan korak prema zdravom životu. Radiološka ambulanta Poliklinike Konzilijuma, omogućava pacijentima preglede na: magnetnoj rezonanci (MR), low dose skeneru (MSCT) i ultrazvuku bez čekanja, a izvještaj ljekara je na raspolaganju istog dana.

34302 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Konzilijum
Foto: Poliklinika Konzilijum

Naš cilj je da se svakom pacijentu pruži kvalitetana usluga i da ljekarski izvještaj bude gotov istog dana, bez obzira na vrstu pregleda. Tim ljekara je tu da usmjeri pacijenta na odgovarajuću vrstu pregleda koju zdravstveno stanje i simptomi zahtijevaju. Osim standardnih vrsta pregleda na magnetnoj rezonanci, CT skeneru i ultrazvuku pacijentima su na raspolaganju: pregled srca na magnetnoj rezonanci, abdomena, MSCT koronarografija, angiografija donjih ekstremiteta ili ultrazvučni pregled određene regije, koji čine samo jedan dio naše cjeline.

Radiološki tim koji sačinjavaju eminentni profesori i ljekari iz Crne Gore i regiona zaduženi za stanje pacijenata u poliklinici Konzilijum, uvijek su tu da obave konsultaciju lično ili telefonskim putem, da detaljno objasne i približe nalaz kako bi stanje bilo što jasnije, a da se neizvjesnost svakog od njih otkloni u što kraćem roku.

Poliklinika Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Stalni članovi našeg tima su: Branimir Vlahović neuroradiolog, ljekar sa 35 godina iskustva u medicini, odgovoran za preglede na magnetnoj rezonanci i skeneru (pregledi mozga i kičme, kao i specijalni pregledi: MR spektroskopija mozga, MR angiografija, CT angiografija, MSCT koronarografija).

Doktor Vlahović je široko poznat i među ljekarima u Crnoj Gori jer je svoje iskustvo i znanje prenosio u svojstvu mentora ali i kao ljekar koji je dugi niz godina radio u KC Crne Gore kao specijalista radiologije i direktor centra za radiološku dijagnostiku.

Poliklinika Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Doktor Dušan Radaković, specijalista radiologije, je već dva mjeseca je stalni član našeg tima. Svoje iskustvo je stekao u Beogradu, gdje je radio u najreferentnijim radiološkim centrima. Svoje iskustvo prije svega bazira na preglede muskuloskeletnog sistema kako na magnetnoj rezonanci tako i na MSCT-u, pa je posebno uvažen među sportistima. Bez obzira na to o kakvoj god povredi da je riječ „od glave do pete“ uključujući i onaj bol u stomaku ali i za pacijente sa oboljenjem centralnog nervnog sistema kao što je multipleskleroza, dr Radaković predstavlja pouzdan izbor na putu ka tačnoj dijagnozi. Sinonim za kvalitetnu, preciznu i brzu dijagnostiku odradjenu u samo jednom danu je Poliklinika Konzilijum.

Za sve informacije I zakazivanje pozovite: 020/650-660; 067/650-670

Da zdravlje bude na prvom mjestu!

Poliklinika Konzilijum-Lider u dijagnostici!

Skadarska br. 2. Podgorica