VatanMed stiže u Crnu Goru - Transplantacija kose po posebnoj cijeni za prvih 100 prijavljenih

VatanMed najbolja turska klinika za transplantaciju kose na Balkanu na zadovoljstvo građana uskoro će otvoriti svoju podružnicu i u Crnoj Gori. Kompanija VatanMed prvih 100 transplantacija kose uradiće po posebnim cijenama.

26168 pregleda 0 komentar(a)
Foto: VatanMed
Foto: VatanMed

CEO kompanije Uğur Öztürk ne krije zadovoljstvo i optimizam povodom otvaranja nove klinike u Crnoj Gori.

“Naše klinike u Beogradu i Sarajevu bile su prvi korak. Naredni je i klinika u Podgorici. Naravno vidjeli smo da i iz Crne Gore postoji veliki interes za zahvat transplantacije kose u našoj klinici i odlučili da dodatno izađemo u susret zainteresovanim muškarcima i ženama. Otvaranjem naše klinike smanjićemo troškove putovanja i smještaja za naše klijente. Neće biše morati putovati u Beograd, Sarajevo ili u Istanbul. Raduje nas da je VatanMed kao jedna od najpoznatijih klinika za transplantaciju kose na svijetu prepoznat kao brend i u Crnoj Gori. Odužićemo se na najbolji način, profesionalnim odnosom prema našim klijentima i naravno najkvalitenijim mogućim uslugama. Biće u Crnoj Gori puno novih frizura ” kazao je Öztürk.

Klinika VatanMed prošle je godine dobila nagradu za najbolju kliniku za transplantaciju kose u Turskoj.

Vlasnik kompanije sa nagradom za najbolju kliniku u Turskoj
Vlasnik kompanije sa nagradom za najbolju kliniku u Turskojfoto: VatanMed

Ukoliko imate potrebu za transplantaciju kose u jednoj od najboljih klinika na svijetu dovoljno je da popunite formu ispod i ljubazno osoblje klinike će vas kontaktirati kako bi dogovorili detalje. Napominjemo, prvih stotinu klijenata koji popune formu ostvaruju pravo na posebnu welcome cijenu transpantacije u klinici u Podgorici.

Transplantacija kose – metode

Metode kojima se odvija presađivanje (transplantacija kose) u našoj klinici najmodernije su metode na svijetu. Choi /DHI. Percutane, Fue, Sapphire su metode koje koristimo pri transplantacijama. Metode koje se koriste odabiraju se uz konsultacije stručnog osoblja u okviru klinike VatanMed.

Transplantacija kose – iskustva

Preko 50.000 pacijenata širom sveta povjerilo je grupaciji VatanMed povjerenje da baš mi obavimo zahvat trasnplantacije kose. Svi naši klijenti nakon zahvata dobiju garantni certifikat. Impresivne rezultate možete pronaći na našoj Facebook ili Instagram stranici. Transplantacija kose zahtjevan je proces, no kada se za vas brinu profesionalci rezultati će vas oduševiti. Izuzetno je bitno da se pridržavate svih savjeta koje vam naš stručni tim uputi nakon što je zahvat završen.Mnoge poznate ličnosti odlučile su se na zahvat, poznati crnogorski pevač Bojan Marović upravo je u klinici VatanMed riješio svoj dugogodišnji problem sa nedostatkom kose.

VatanMed
foto: VatanMed

VatanMed Crna Gora – mjesto novog počeka

Otvaranjem nove poslovnice u Podgorici VatanMed će građanima Crne Gore i regiona obezbijediti vrhunsku uslugu transplantacije kose. Osjetili smo da je pravo vrijeme za taj potez jer su na stotine zahteva iz Crne Gore već stizale na našu adresu. Mnogo je onih koji su transplantaciju kose obavili u našim podružnicama u Sarajevu i Istanbulu. Za daleka putovanja više nema potrebe. Dogovorite već danas besplatne konsultacije, pregled ili zakažite termin vašeg zahvata po podrbnoj cijeni. Sve infotmacije o kompaniji možete pronaćo klikom ovdje.

Kontaktirajte naše ljubazno osoblje na Viber ili WhatsApp broj – +38268183032