PZU Hipokrat uz Novaka Đokovića!

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, ukazao je povjerenje PZU HIPOKRAT!

24718 pregleda 26 reakcija 0 komentar(a)
Foto: PZU Hipokrat
Foto: PZU Hipokrat

Novak je u sklopu priprema za odlazak na tekuće turnire u Sjedinjene Američke Države posjetio našu polikliniku u Radanovićima, kako bi obavio pregled magnetnom rezonancom i uvjerio se da spremno dočekuje izazove na Cincinnati Masters-u, a nakon toga, i na tekućem US Open-u, posljednjem Grand Slam-u u sezoni.

Pregled magnetnom rezonancom je pokazao da u odličnom stanju putuje na američku turneju, a potvrda je stigla prvo osvajanjem 39. Masters titule, 95. u karijeri, pobjedom u finalu Cincinnati-ja nad Karlosom Alkarazom, a sada i nezaustavljivim pobjedama na US Open-u, turniru koji će ući u istoriju kao prvi Grand Slam nakon kojeg će doći do potpunih promjena na čelnim pozicijama. Đoković će nakon US Open-a biti na prvoj poziciji ATP, a već je samim ulaskom u polufinale, ostvario najbolji rezultat na svijetu, 47. Grand Slam finale u karijeri, pretekavši Federera.

PZU HIPOKRAT upućuje Novaku iskrene čestitke povodom nevjerovatnih rezultata, uz želje da večeras pobijedi u finalu US Open-a i još jednom potvrdi da je najbolji teniser svih vremena. Njegova veličina ne ogleda se samo u sportskim uspjesima, već i u njegovoj otvorenoj ličnosti i vedrini, kojim je svjedočio stručni tim HIPOKRAT poliklinike u Radanovićima.

”Posebno smo ponosni na činjenicu da je najbolji teniser planete bio oduševljen uslugama naše poliklinike, ali i gostoprimstvom našeg osoblja, koje se uvjerilo da je Nole izuzetno ljubazan i pristupačan čovjek, vrhunski primjer pravog sportiste i van teniskog terena. Povjerenje koje nam je ukazao Novak je potvrda da smo spremni da pružimo najbolju zdravstvenu uslugu vrhunskim sportistima, te da najbolji vjeruju najboljima!”, naglasio je Radomir Rudanović, generalni menadžer i ovlašćeni zastupnik PZU HIPOKRAT prilikom susreta sa Đokovićem.

Podsjećamo da je PZU HIPOKRAT, prvi dijagnostički centar u Crnoj Gori i lider u magnetnoj rezonanci, osnovana u Podgorici u decembru 2014. godine, nakon čega je svoju djelatnost proširila na još dva crnogorska grada – Radanoviće (Kotor) i Nikšić.

Nudimo rješenja za sve dijagnostičke dileme uz najpovoljnije cijene u Crnoj Gori: magnetnu rezonancu već od 70 EUR! Bez klaustrofobije, bez štetnih zračenja, bezbolan pregled uz neograničena ponavljanja, najprecizniji nalaz istog dana očitan od strane evropskih i regionalnih stručnjaka.

Za detaljne informacije i zakazivanje:

Podgorica

+382 69 333 888

Nikśić

+382 68 333 788

Radanovići

+382 69 822 822

Hipokrat poliklinike - već osam godina dio Vaše porodice.