Pravi izbor za zdrav život Poliklinika Konzilijum

Radiološka dijagnostika je ključna u medicinskoj praksi jer omogućava ljekarima da brzo i precizno identifikuju različite zdravstvene probleme. Ovi pregledi često igraju ključnu ulogu u dijagnostici bolesti i povreda, što pomaže u pravovremenom liječenju i poboljšanju zdravlja svih nas.

34230 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Konzilijum
Foto: Poliklinika Konzilijum

Poliklinika Konzilijum ima vodeću ulogu u privatnoj medicinskoj praksi Crne Gore, jer svakom pacijentu omogućava zavisno od njegovih potreba: ultrazvučnu dijagnostiku, magnetnu rezonancu I low dose skener.

Ultrazvučni pregled svaki pacijent može odraditi na apartu najsavremenije tehnologije Logiq P9. Abdomen, mala karlica, dopler krvnih sudova donjih I gornjih ekstremiteta, štitna žlijezda ili dojke su jedan dio naše ultrazvučne dijagnostike.

Ponekad nam je potrebna “blic provjera” , kontrola organizma I adekvatno praćenje određenog stanja, pa u namjeri da ne čekamo signal koji nam organizam šalje, Poliklinika Konzilijum je danas obezbijedila besplatne ultrazvučne preglede dojki za sve žene I pripremila posebne uslove za dalju dijagnostiku na magnetnoj rezonanci. U OKTOBRU-MJESECU BORBE PROTIV KARCINOMA DOJKE, pored osiguranika Fonda za zdravstveno osiguranje koji preglede na magnetnoj rezonanci mogu obavljati besplatno, pripremili smo posebne pogodnosti za sve žene koje žele uraditi magnetnu rezonancu dojki sa kontrastom po cijeni od 150€ ili ultrazvučni pregled dojki po cijeni od 20€ .

Ono što je jako bitno prilikom zakazivanja ovog pregleda na magnetnoj rezonanci jeste da se snimanje odradi u period između 7 I 14 dana od početka ciklusa.

Poliklinika Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Magnetna rezonanca (GE Optima 360 1.5T MRI ) najsavremenije tehnologije I uz najprecizniju sliku daje mogućnost da svako od nas bez dileme dobije jasan pregled I izvještaj traženog područja, dok na LOW DOSE skeneru iz generacije (GE Optima CT660 -128 slice ) pored redovnih radioloških pregleda svaki pacijent sa srčanim smetnja može odraditi MSCT koronarografiju jer je aparat prilagođen za snimanje krvnih sudova srca čak I kod ubrzanog srčanog ritma I frekvencije do 120 otkucaja u minuti, kao I za sve vaskularne strukture.

Poliklinika Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Pored posebnih pogodnosti koje su obezbijeđene u ružičastom oktobru, prilagodili smo i druge mogućnosti pa će do kraja mjeseca svi pregledi na LOW DOSE skeneru biti 30% povoljniji u odnosu na redovne cijene.

Da zdravlje bude na prvom mjestu!

Poliklinika Konzilijum-Lider u radiologiji.

Skadarska br. 2.

Za sve informacije I zakazivanje možete pozvati:

020/650-660 I 067/650-670