Hipokrat poliklinike - najpovoljnijom dijagnostikom do zdravlja!

Hipokrat poliklinike i u novembru nude najpovoljnije cijene u Crnoj Gori za sve preglede magnetnom rezonancom! Posebne povoljnosti za mušku populaciju povodom “Movember-a”, mjeseca borbe protiv karcinoma prostate! Zbog velikog interesovanja dama, nastavlja se i akcija popusta iz “Ružičastog oktobra”!

34848 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinka Hipokrat
Foto: Poliklinka Hipokrat

Mogućnosti za izliječenje od karcinoma su najveće prilikom ranog otkrivanja kancera. Pomisao “ja nemam simptoma” nikako nije razlog za izbjegavanje preventivnog pregleda. Riješite se dijagnostičkih dilema po najpovoljnijim cijenama tokom novembra:

- 40% popusta na ultrazvuk abdomena i urotrakta

- 40% popusta na ultrazvuk dojki i aksila

- 50% popusta na magnetnu rezonancu - multiparametrijski imidžing prostate

- 40% popusta na magnetnu rezonancu dojki.

Snimanje magnetnom rezonancom bez klaustrofobije, bez štetnih zračenja, bezbolan pregled uz neograničena ponavljanja, najprecizniji nalaz istog dana očitan od strane regionalnih stručnjaka radiologa.

U praksi sve tri Hipokrat poliklinike, na lokacijama u Podgorici, Nikšiću i u Radanovićima (Kotor), koristi se najsavremenija tehnologija opremljena najmodernijim aplikativnim softverom i mogućnošću osnovnih i specijalizovanih snimanja svih organskih sistema, čime je omogućeno najkvalitetnije snimanje sa reprodukcijom, kao i dodatne dijagnostičke opcije koje se nijesu koristile u medicinskoj praksi na ovim prostorima.

Snimanja magnetnom rezonancom vrše se po standardizovanim procedurama i definisanim trajanjem za svaku regiju, čime se osigurava najkvaliteniji snimak koji radiolozima omogućava najdetaljniji uvid u sve segmente obuhvaćene pregledom.

Među našim stručnjacima u domenu onkološke radiologije ističemo renomirana regionalna imena:

- Prof. dr Nataša Prvulović Bunović - Specijalista radiologije i subspecijalista onkologije;

- Dr sci. med. Oto Ađić - Specijalista radiologije i nuklearne medicine;

- Prof. dr Dragan Mašulović, Specijalista radiologije i subspecijalista interventne i digestivne radiologije.

Za detaljne informacije i zakazivanje pozovite:

Podgorica +382 69 333 888

Nikšić +382 68 333 788

Radanovići +382 69 822 822

Hipokrat Poliklinike - Već osam godina dio Vaše porodice.