Vaskularna hirurgija u bolnici Medtim sa dr Šarcem

Izuzetna briga. Za svakog pacijenta. Svakoga dana.

26898 pregleda 42 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Medtim
Foto: Medtim

Uvijek je ključno znati da ste u pravim rukama kada je u pitanju vaše zdravlje.

Ako razmišljate o liječenju problema s venama ili tražite stručnjaka za trajni pristup hemodijalizi, onda je Bolnica Medtim pravo mjesto za vas.

Član našeg tima, dr Momir Šarac, vaskularni hirurg sa VMA ordinira u bolnici 27. Oktobra. Ono što karakteriše rad dr Šarca su inovacije u liječenju proširenih vena, kao jedne od najčešćih bolesti danas u svijetu (smatra se da 2/3 odraslog svjetskog stanovništva ima u nekom obliku probleme sa venama). U prosjeku se javlja kod svake druge žene, dok se smatra da svaki treći muškarac boluje od nekog oblika proširenih vena.

U bolnici Medtim možete uraditi operacije vena laserom EVLA ili RF (radiofrekventna ablacija vena), kao i sklerozaciju pjenom. Skleroterapija vena je vid liječenja kapilara na nogama, a koristi se i za liječenje manjih proširenih vena, neinvazivna je, a rezultati su vidljivi odmah.

Dodatno, u bolnici Medtim, dr Šarac izvodi intervencije koje omogućavaju trajni pristup hemodijalizi i dugotrajnom davanju terapije, tj ugrađuje AV fistule, Hickmanov katetar i Port-a-cath sistem. Ugradnja ovih sistema je promijenila živote mnogih pacijenata i olakšala dobijanje potrebne terapije.

U bolnici Medtim vršimo sve operacije iz oblasti ortopedije, plastične, estetske i rekonstruktivne hirurgije, kao i mikrohirurgiju šake. A dio bolnice čine i odjeljenja iz oblasti dermatologije, gastroenterologije, reumatologije, endokrinologije, neurohirurgije i ORL.

Zato je važno ko vas liječi i gdje se liječite. Budite na pravom mjestu. Bolnica Medtim

Nazovite nas na 069/130-130 i zakažite svoj pregled već danas. Vaše zdravlje je naš prioritet.