Eksperti MR dijagnostike u Poliklinici Konzilijum

Stručna MR dijagnostika osigurava tačne, sigurne i efikasne preglede regija od interesa što je neophodno za preciznu dijagnostiku i planiranje liječenja.

19902 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Konzilijum
Foto: Poliklinika Konzilijum

Poznato je da nam jaka glavobolja, bol u leđima pa i povreda zglobova (rame, koljeno, šaka, lakat) značajno mogu poremetiti svakodnevnicu i uticati na kvalitet života. Za odgovarajući način liječenja i terapiju najbitnija je uloga ljekara koji na osnovu radiološkog nalaza i postavljene dijagnoze prati opšte stanje pacijenta. U Poliklinici Konzilijum ordinira tim iskusnih ljekara specijalista radiologije koji svojim znanjem garantuju pravovremenu reakciju i individualno praćenje svakog pacijenta, bilo da je riječ o simptomima koji se ispoljavaju ili su skriveni ili je neophodno u postupku liječenja dobiti i radiološki nalaz.

Dr Branimir Vlahović neuroradiolog, ljekar sa 35 godina iskustva u medicini i dr Dušan Radaković specijalista radiologije koji , je već šest mjeseci stalni član našeg tima su pravi izbor za sigurnost i tačnost u postavljanju dijagnoze.

Poliklinika Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Dr Vlahović je svoje iskustvo i znanje prenosio u svojstvu mentora ali i kao ljekar koji je dugi niz godina radio u KC Crne Gore kao specijalista radiologije i direktor centra za radiološku dijagnostiku. Znanje je u kontinuitetu obogaćivao, učesnik je i član velikog broja obuka, radionica i kurseva, dok je dr Radaković svoje iskustvo stekao u Beogradu, gdje je radio u najreferentnijim radiološkim centrima.

Oni su prva linija za rješavanje svakog problema, bilo da je riječ o glavobolji, bolu u zglobovima i mišićima, abdomenu ili maloj karlici pa se naš tim ljekara može pobrinuti o ciljanoj regiji ili za provjeru cijelog organizma u FULL BODY programu koji obuhvata snimanje: glave, vrata, medijastinuma, male karlice i cijele kičme i to BEZ ZRAČENJA.

Poliklinika Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Prof. dr Ružica Maksimović je ljekar specijalista radiologije već 25 godina. Znanje i usavršavanje je sticala u Njemačkoj, Francuskoj, Holandiji i Velikoj Britaniji. U medicinskim krugovima je poznata kao prvi ljekar koji je u Srbiji i regionu počela raditi MR srca, pa je Poliklinika Konzilijum jedina u Crnoj Gori koja u saradnji sa prof. Maksimović priprema i radi pregled MR srca. Prim. dr Biljana Jakovljević radiolog, radila je u Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije (IORS) u službi za radiološku dijagnostiku. Iz oblasti mamogafske, ultrazvučne i MR dijagnostike dojke ima objavljeno više radova, kao prvog ili ko-autora, u nacionalnim i međunarodnim stručnim časopisima. Učestvuje u izradi protokola kontrastnog MR pregleda dojke i implementaciji funkcionalnih metoda: difuzija, perfuzija i spektroskopija u standardizovani MR pregled dojki. Za jednu od najosjetljivijih regija ženske populacije prim. dr Biljana Jakovljević je neko kome se vjeruje, i ko se sa pažnjom posveti svakom pacijentu sa većim ili manjim problemom i to u roku od 24h .

Da zdravlje bude na prvom mjestu uz tim ljekara sa dugogodišnjim iskustvom u dijagnostici i cjelokupnom radiološkom dijagnostikom za samo 24h. Poliklinika Konzilijum

Lider u dijagnostici.

Skadarska br 2.

Informacije i zakazivanje: 020 650 660 i 067 650 670