Najveća radost i poseban dan sa 93 bebe

Najradosniji praznici su oni koji se dočekuju sa svojim mališanima. Centar za vještačku oplodnju poliklinike Moj Lab baš tako proslavlja kraj uspješne godine i početak nove.

19344 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Moj Lab
Foto: Moj Lab

Danas su se okupili mališani koji su na svijet došli potpomognuti stručnošću i znanjem našeg IVF tima, uz veliku požrtvovanost svojih roditelja. Bili su to nezaboravni momenti prvih susreta, nekih novih prijateljstava, razmjene iskustava, bilo je tu puno zagrljaja i poljubaca, istinske zahvalnosti i ljubavi.

Nekima od njih je ovo prvi, nekima drugi susret sa Djeda Mrazom. Družili su se, malo igrali, malo pjevali, bila je tu i poneka suza... a neko je sve to prespavao...

Tokom dvije i po godine rada IVF centra, rođeno je 93 bebe, dok 48 prinova očekujemo u narednom periodu.

Iza uspjeha ovog centra stoje ginekolog dr Nebojša Čejović, specijalista ginekologije i akušerstva, Andrijana Jovanović, starija embriloškinja, Zorana Vučinić, mlađa embriološkinja, Aleksandra Vukadinović, ginekološka i IVF sestra, Milena Maravić, ginekološka i IVF sestra.

Moj Lab
foto: Moj Lab
Moj Lab
foto: Moj Lab
Moj Lab
foto: Moj Lab

IVF postupci se obavljaju u jednom od najopremljenijih centara u Crnoj Gori i u regionu što doprinosi dobrom kvalitetu i bezbjednosti svih procedura. Bebe koje su začete u ovom centru se radjaju ne samo u Crnoj Gori nego i širom svijeta.

Ovo je bio poseban dan u poliklinici Moj Lab, čuvaćemo ga u uspomeni, ponosni i srećni, jer nema veće radosti od zdravog potomstva i prava privilegija je biti dio radosnih trenutaka mnogih porodica.