Oftalmološka ambulanta u Poliklinici Konzilijum

Od sada u Poliklinici Konzilijum svoj očni pregled možete zakazati kod vodećeg stručnjaka oftalmologije, ljekar sa dugogidišnjim iskustvom Slavenko Radojević. S više od trideset godina iskustva, dr. Radojević je posvećen pružanju oftalmološke njege i podrške za zdravlje očiju.

18071 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Konzilijum
Foto: Poliklinika Konzilijum

Vodeći brigu o cjelokupnoj populaciji dr. Radojević i naš tim stručnjaka osiguravaju sveobuhvatne preglede za svakog pacijenta bilo da je riječ o: pregledu vida, testu refrakcije (provjera da li je potrebna korekcija vida), pregled očne jabučice i unutrašnjosti oka, mjerenje očnog pritiska, kao i testiranje pokretljivosti očiju i raspoznavanja boja.

Poliklinika Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Ovo su samo neki od ključnih elemenata koji se mogu očekivati ​​u rutinskom očnom pregledu, ali detalji mogu varirati zavisno od potreba pacijenta i specifičnim simptomima ili stanjima. Redovni očni pregledi mogu pomoći u ranoj dijagnozi različitih očnih problema, uključujući kratkovidost, dalekovidost, astigmatizam, glaukom, makularnu degeneraciju i druge bolesti. Rano otkrivanje omogućava brže liječenje i sprečava moguće komplikacije. Takođe, očni pregled može otkriti simptome sistemskih bolesti poput dijabetesa ili visokog krvnog pritiska koji se mogu manifestovati sa promjenama u očima. Rano otkrivanje ovih problema može pomoći posebno kada potrebno liječenje i samim tim se smanjuje rizik od komplikacija.

Poliklinika Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Važno je redovno obavljati očne preglede kako bi se održavalo zdravlje očiju i otkrile eventualne promjene ili problemi u ranim fazama.

Zakažite svoj pregled na vrijeme u oftalmološkoj ambulanti poliklinike Konzilijum.

Da zdravlje bude na prvom mjestu.

Poliklinika Konzilijum-Lider u dijagnostici

Pozovite i informišite se: 020/650-660 I 067/650-670

Skadarska broj 2.