Laserska i minimalno invazivna hirurgija - Najnaprednije hirurške tehnike u Konzilijumu

Stručnost našeg tima garantuje kvalitet, a operativna tehnika nevjerovatan komfor pacijentima.

56710 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Konzilijum
Foto: Poliklinika Konzilijum

Najbrže, bez čekanja idete kući istog dana ili u roku od 24h-prepoznajući potrebe i odgovarajući na zahtjeve izgrađene na povjerenju naših pacijenata, od sada će se hirurški tretman pružiti svima onima kojima je to potrebno, bilo da je riječ o protkologiji: hemoroidima, pilonidalnom sinusu(urasla dlaka) ili perianalnoj fistuli, punu podršku svaki pacijent će imati i pri rješavanju problema sa žučnom kesom ili ingvinalnom(preponskom) kilom.

Laparoskopska operacija omogućava precizan pristup žučnoj kesi uz minimalnu invaziju. Ova moderna tehnika daje rezultat sa manjim ožiljcima, manje boli i bržim oporavkom u poređenju s tradicionalnom operacijom. Nakon laparoskopske operacije žučne kese, možete se vratiti svakodnevnim aktivnostima mnogo brže nego nakon klasične operacije. Operacija preponske kile je rutinski hirurški zahvat koji se izvodi radi popravljanja protruzije tkiva kroz preponski otvor.Postupak se najčešće izvodi laparoskopskom tehnikom pa je sami pristup manje invazivan, opravak je znatno brži i sa manjim ožiljcima. Ono što je značajno jeste da povratak pacijenata svakodnevnom životiu je znatno brži a sama operacija značajno olakšava simptome i poboljšava kvalitet života.

Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Kada je riječ o laserskoj intervenciji hemoroida, perianelnih i pilonidalnih fistula neke od prednosti ovog postupka su: nema klasične rane u predjelu analnog kanala i perianalne regije pa tako ni značajnijeg postoperativnog bola, radi se o jednoj vrsti minimalno-invazivne procedure što podrazumijeva poštedu okolnih struktura, nema ni otvorene ni zatvorene rane u toj regiji pa samim tim ni često dugotrajnih previjanja, nema postoperativnog bola, estetski ishod operacije je neuporedivo bolji i povratak svakodnevnim aktivnostima je neuporedivo brži nego nakon klasične.

Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Koristeći najsavremenije metode, uključujući i lasersku i laparoskopsku terapiju, naši stručnjaci pružaju brzo olakšanje i dugoročne rezultate. Zaboravite na dugotrajne procedure i bolne postupke, oporavak i povratak svakodnevnim aktivnistima je znatno brži.

Da zdravlje bude na prvom mjestu!

POLIKLINIKA I BOLNICA KONZILIJUM - LIDER ZA ZDRAV I KVALITETAN ŽIVOT.

Informacije i zakaziivanje: 020/ 650-660 i 067/650-670

Skadarska broj 2.