Upoznajte doktore Medtim bolnice

Izuzetna briga. Za svakog pacijenta. Svakoga dana.

36517 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Medtim
Foto: Medtim

Svaki simptom koji osjetite je znak da treba da obratite pažnju i da se posavjetujete sa doktorom. Dobijanje pravovremene dijagnoze omogućava najbolju prognozu i ishod liječenja.

U poliklinici bolnice Medtim ordiniraju:

-Prof. dr Radoje Doder- gastroenterolog

-Prof. dr Ljubomir Minić-neurohirurg

-Prof. dr Zoran Anđelković- endokrinolog

-Prof. dr Dušan Stefanović-reumatolog

Medtim
foto: Medtim

Smatra se da je prevencija jedan od najbitnijih koraka kod zdravlja ljudi. Rano otkrivanje premalignih promjena sluznice debelog crijeva značajno poboljšava prognozu ove bolesti. Najčešći simptomi su: izmjena u stolici (u izgledu, redovnosti i konzistenciji), bolovi u trbuhu i nadutost. Zato je preventivna kolonoskopija jedini pravi način dijagnostikovanja bolesti. Prof. dr Radoje Doder, doskorašnji načelnik Klinike za gastroenterologiju VMA, u bolnici Medtim osim kolonoskopije i gastroskopije radi i polipektomiju - uklanjanje polipa, kao prve faze kancera debelog crijeva. Uspiješno liječi i druga gastroenterološka oboljenja - od sindroma iritabilnog crijeva do gastritisa.

Bolovi u kičmi, trnjenje i bolovi u nogama, glavobolje, problemi sa kičmenom moždinom, moždanim funkcijama ili nervima su simptomi koji ukazuju na neurološka oboljenja koje liječi prof. dr Ljubodrag Minić, dugogodišnji načelnik Klinike za neurohirurgiju VMA. Najčešća bolest je diskus hernija, čiji su uzroci nastanka višestruki: traume u vidu padova i udara, degenerativne promjene na pršljenovima i diskovima, iskrivljenje kičme, ali i genetski faktori.

Poremećena funkcija štitaste i paraštitaste žlijezde, dijabetes, problemi u začeću, prekomjerna težina, problematična koža su samo od nekih endokrinoloških problema kojima se već decenijama bavi prof. dr Zoran Anđelković, dugogodišnji načelnik Klinike za endokrinologiju VMA. Dijabetes je jedna od najčešćih bolesti savremenog društva, koja ukoliko se ne tretira na vrijeme dovodi do nastanka komplikacija (problemi sa vidom, gubitak osjećaja dodira, zakrčenje krvnih sudova i dr.). Uz pravilnu terapiju, pacijenti imaju kvalitetan život.

Nakon pedesete godine česta su reumatološka oboljenja, kao što su: reumatoidni artritis, lupus, giht i dr. Ukoliko osjećate simptome poput bolova i ukočenosti u zglobovima, mišićima i tetivama potrebno je obratiti se reumatologu. Prof. dr Dušan Stefanović, dugogodišnji načelnik Klinike za reumatologiju VMA, u bolnici Medtim ordinira već dugi niz godina i uspješno rješava reumatska oboljenja. Specifične krvne analize su potrebne kako bi se dobila adekvatna terapija.

U bolnici Medtim ordiniraju doktori iz drugih oblasti, kao što su ortopedija, ORL, plastična. rekonstruktivna i vaskularna hirurgija i dermatologija.

Važno ko vas liječi i gdje se liječite. Budite na pravom mjestu. Bolnica Medtim

Nazovite nas na 069/130-130 i zakažite svoj pregled već danas. Vaše zdravlje je naš prioritet.