Klinička studija potvrdila: Možete spriječiti razvoj bolesti

U današnjem ubrzanom tempu života, u kojem ne ostaje mnogo vremena za brigu o zdravlju, GE132+Natural je vaš sigurni saveznik dobrog zdravlja.

21133 pregleda 0 komentar(a)
Foto: International Health
Foto: International Health

Klinička studija rađena in vivo (na pacijentima) dokazala je da dodatak ishrani, GE132+Natural, pomaže ne samo u odbrani organizma od virusa nego i bržem ozdravljenju.

Studija je objavljena na visokocijenjenom naučno-istraživačkom portalu Sciencedirect.com. Kompanija International Health je zahvaljujući istraživanju dokazala mogućnost bržeg ozdravljenja u slučaju zaraze virusom. Istraživanje je izvršeno na uzorku jednog od najpoznatijih virusa današnjice COVID-19, a dobijeni rezultati primjenjivi su na sve vrste virusa uključujući i one najčešće viruse - viruse koji uzrokuju prehladu i grip.

Tokom istraživanja jedna grupa pacijenata je dnevno konzumirala po dvije kapsule dodatka ishrani GE132+Natural, dok druga grupa pacijenata nije. Najizraženiji simptomi koje su pacijenti prijavili bili su povišena tjelesna temperatura (62,2%), malaksalost (57,1%), kašalj (54,76%), začepljenost nosa (42,8%) i glavobolja (28,6%). Prosječna starost pacijenata bila je 40-45 godina.

Rezultati kliničke studije pokazali su da su pacijenti koji su se oporavili imali niže vrijednosti slobodnih radikala i indeks oksidativnog stresa u poređenju sa vrijednostima na početku hospitalizacije. Time je dokazano da redovnom upotrebom proizvoda GE132+Natural dolazi do zaštite organizma od daljeg razvoja bolesti. Takođe, pacijenti koji su koristili GE132+Natural imali su i bolje laboratorijski parametre. Ono što je najbitnije nije došlo do pada vrijednosti gvožđa u krvi tokom trajanja infekcije (poznato je da je jedna od glavnih karakteristika infektivnih bolesti smanjeno gvožđe), a nivo leukocita (bijelih krvnih ćelija koje pomažu u odbrani tijela od infektivnih bolesti i stranih tijela) ostao je u normalnim vrijednostima. To je omogućilo da proces oporavka od bolesti bude znatno brži za pacijente koji su koristili GE132+Natural.

Sastav dodatka prehrani GE132+Natural (ekstrakt Reiši gljive, likopen, sulforafan, matična mliječ i resveratrol) pokazao je privtupalno dejstvo i sposobnost da spriječi i zaštiti organizam od razvoja bolesti.

"Predstavljeni dokazi kliničkog istraživanja o antiinflamatornom i antioksidativnom dejstvu GE132+Natural sugerišu da bi se ovaj dodatak ishrani mogao koristiti kao moćni dopunski tretman kod bolesti koje su praćene povećanim oksidativnim stresom i upalom", zaključuje dr Dragica Zendelovska, Institut za farmakologiju, Medicinski fakultet, Skoplje koja je bila dio tima koji je radio na istraživanju.

Dr. Dragica Zendelovska, Institut za farmakologiju, Medicinski fakultet, Skoplje

Šta je oksidativni stres, od čega zavisi i kako se može smanjiti?

"Oksidativni stres je normalna pojava koja je prisutna u organizmu svakog čovjeka, povezana je sa starenjem ćelija i zavisi od načina života - hrane koju konzumiramo, zagađenja u kojem živimo, stresa sa kojim se svakodnevno nosimo, prisutnosti bolesti itd. Što nezdravije živimo to je oksidativni stres veći. Nažalost, izloženost oksidativnom stresu ne dovodi samo do bržeg starenja, nego i do oštećenja i propadanja ćelija koja dovode do narušavanja zdravlja i razvoja različitih bolesti – od upala, teških hroničnih oboljenja do tumora. Važno je znati da svako od nas dnevno proizvede više od 10.000 oštećenih ćelija a da je glavni zadatak našeg imunog sistema da svakodnevno prepozna i eliminiše oštećene ćelije u našem organizmu", kaže Ivan Vajs, osnivač kompanije International Health.

Ljudsko tijelo ulazi u opasnu zonu povećanog oksidativnog stresa ili stanja visokog rizika za nastanak različitih poremećaja i oboljenja kada se poremeti ravnoteža i otkažu prirodni mehanizmi odbrane imunog sistema. Tada nivo slobodnih radikala (molekula koje dovode do poremećaja, narušavanja zdravlja i ubrzanja procesa starenje) nadmaši sposobnost organizma da ih neutrališe.

"Unošenjem antioksidanata u organizam smanjuje se oksidativni stres. Antioksidanti štite ćelije od oksidacijskog djelovanja slobodnih radikala, usporavaju starenje, snižavaju nivo holesterola, smanjuju rizik nastanka raka, štite srce i krvne žile, pomažu kod hroničnih plućnih bolesti. Zbog toga su danas antioksidansi u središtu zanimanja i istraživanja u prevenciji bolesti. Kompanija International Health Crna Gora već 13 godina posluje u Crnoj Gori i kroz kontinuirana istraživanja, koja će biti nastavljena i u narednom periodu, radi na unaprijeđenju i edukaciji važnosti zdravlja, pažljivo osluškujući potrebe svojih klijenata", zaključuje Hana Rabrenovic, generalna direktorica International Health Crna Gora.

Kada koristiti GE132+Natural?

GE132+Natural se preporučuje kao dodatak redovnoj terapiji osobama sa oboljenjima srca i krvnih sudova, malignih bolesti, šećerne bolesti, hroničnih bolesti pluća. Sačinjen je od 5 antioksidanata čije sinergijsko djelovanje pomaže imunom sistemu koji svakodnevno radi u službi našeg zdravlja, štiteći nas od virusa, bakterija i malignih ćelija kojima je ljudski organizam svakodnevno izložen. GE132+Natural će poboljšati opšte stanje organizma i povoljno uticati na krvnu sliku i imuni sistem, a istovremeno pomoći u djelovanju redovne terapije.

Potražite GE132+Natural u apotekama ili pozovite kontakt centar +387 67 61 26 11

Za više informacija o preparatu posjetite http://www.internationalhealth.eu

U današnjem ubrzanom tempu života, u kojem ne ostaje mnogo vremena za brigu o zdravlju, GE132+Natural je vaš sigurni saveznik dobrog zdravlja.