Technogym svjetski lider u proizvodnji i dizajnu opreme za vježbanje sada i u Porto Montenegro

Technogym sa ponosom objavljuje otvaranje novog butika u Porto Montenegro.

38272 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Technogym
Foto: Technogym

Pored showroom-a u Podgorici, koji postoji više od 15 godina, možete nas posjetiti i u Porto Montenegro u ulici Strada Navale 10. Na prostoru od 85 metara kvadratnih posjetioci mogu da se upoznaju sa Technogym-ovim ecosystemom koji čini povezanost pametne opreme, digitalnih riješenja, iskustvo on-demand treninga i Technogym aplikacija, koja omogućava svakom korisniku da pristupi potpuno personalizovanom iskustvu treninga bilo kada i bilo gdje: kod kuće, u teretani ili napolju.

Technogym je svjetski lider u proizvodnji i dizajnu fitness opreme sa svojim inovativnim italijanskim dizajnom, najsavremenijom fitness opremom, visokim kvalitetom i proizvodima koji su jednostavni za korišćenje. Dio je najboljih fitness centrara i studija, privatnih i rezidencijalnih objekata, vodećih hotela i ekskluzivih kućnih teretana. Izbor je vodećih svjetskih sportista i sportskih timova. Deveti put je zvanični partner Olimpijskih igara, uključujući i predstojeće u Parizu 2024. godine.

U Technogym butiku u Porto Montenegro bice izlozene najeksluzivnije sprave za kućnu upotrebu.

Za ljubitelje dizajna, Personal Linija kombinuje stil priznatog dizajnera Antonija Citeria sa iskustvom Technogym-a u fitness i wellness tehnologijama. Linija sadrži kompletan asortiman kardio opreme od tradicionalnije trake za trčanje, bicikla i eliptičnog trenažera do legendarnog Kinesis proizvoda - Technogym-ovog ekskluzivnog rešenja za poboljšanje snage, ravnoteže i fleksibilnosti.