VatanMed otvara kliniku za transplantaciju kose u Podgorci: Ćelavost je prošlost

U sklopu svog kontinuiranog širenja, VatanMed, jedna od najpoznatijih klinika za transplantaciju kose na svijetu i definitvno najbolja klinika na Balkanu, s ponosom najavljuje otvaranje svoje nove podružnice u Crnoj Gori 7. maja. Ovo je 23. zemlja u kojoj VatanMed nastavlja svoju misiju pružanja vrhunske usluge u oblasti transplantacije kose.

17926 pregleda 0 komentar(a)
Foto: VatanMed
Foto: VatanMed

Klinika VatanMed osnovana je prije 17 godina u Istanbulu, a VatanMed se brzo proširio na mnoge zemlje zahvaljujući svojoj predanosti kvaliteti i inovacijama kada je transplatacija kose u pitanju. Klinika je stekla reputaciju kao najbolje ocijenjena institucija za transplantaciju kose na Balkanu, a njeni uspjesi u Sarajevu i Beogradu su doveli do velike potražnje i u drugim regionima.

“Odluka o otvaranju podružnice u Podgorici proizašla je iz izraženog interesa građana Crne Gore za uslugama koje VatanMed nudi. Nova klinika će, uz vrhunsku tehnologiju i stručni tim, pružiti isti nivo ekspertize i pažnje koji su klijenti navikli očekivati od VatanMed-a. Naši ciljevi su uvijek najviši a uspjeh mjerimo brojm naši sretnih i zadovoljnih klijenata kojih na svijetu sada ima na desetine hiljada.” kazao je CEO kompanije Ugur Oztruk povodom otvaranja nove klinike u Podgorici.

Klinika VatanMed do sada je nagrađivana mnogobrojnim nagradama za uspješno poslovanje i inovacije u oblasti estetske hirugije.

Kako bi proslavili ovaj značajan korak, VatanMed nudi specijalni promotivni popust od 200 eura svim klijentima koji se odluče za zahvat u novootvorenoj klinici. Ovo je izvanredna prilika za sve koji razmišljaju o transplantaciji kose da iskoriste vrhunske usluge po povoljnijim cijenama. Da bi ostvarili popust dovoljno je da popunite formu ispod.

VatanMed se raduje što će svoje usluge učiniti dostupnijim stanovnicima Crne Gore i što će nastaviti da postavlja standarde kvaliteta u svijetu transplantacije kose. Otvaranjem nove klinike građanima Crne Gore i susjednih zemalja biće znatno umanjeni troškovi puta i smještaja a usluga koju će dobiti u Podgorici identična je kao i ona u Istanbulu.

Kako kontaktirati kliniku VatanMed u Podgorici?

Od 7. maja klinika VatanMed biće otvorenau ulici 13. juli na broju 21. Klinika je poznata po svom fantastičnom odnosu sa klijentima i dostupnosti za sva pitanja koja imate.

Budite slobodni kontaktirati VatanMed tim na telefon, Viber ili WhatsApp i to na broj: +382 67 118 171

Za više informacija posjetite VatanMed websajt ili kontaktirajte kliniku na društvenim mrežama.