8 godina sa Vama- Specijalna bolnica Medtim

Izuzetna briga. Za svakog pacijenta. Svakoga dana.

24512 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Medtim
Foto: Medtim

Specijalna bolnica Medtim osnovana je 2016. godine, nakon 25 godina privatne prakse dr Svetlane Vučeković. U bolnici Medtim izvode se operacije iz oblasti ortopedije, plastične, rekonstruktivne, vaskularne hirurgije, kao i mikrohirurgija šake. Dio bolnice čine i odjeljenja iz oblasti dermatologije, gastroenterologije, reumatologije, endokrinologije, neurohirurgije i ORL. U namjeri da zdravstvena usluga koju pružamo bude kakvu pacijenti očekuju, okupili smo profesionalan i stručan kadar iz Crne Gore i regiona.

Plastična, rekonstruktivna i vaskularna hirurgija

Dr Milomir Gačević, hirurg sa 30 godina iskustva operiše sve vrste promjena, od suspektnih mladeža i izraslina, estetskih operacija nosa, lica, tijela i grudi. Najčešće su operacije nosa sa devijacijom, koju dr Gačević zajedno sa ORL hirurgom prof. dr Miroljubom Todorovićem, redovnim članom Bolnice Medtim, uspješno izvodi.

Član našeg tima, dr Momir Šarac za liječenje proširenih vena primjenjuje endovenozne tehnike kod kojih nema rezova i šavova na koži i dugotrajnog boravka u bolnici (operacije vena laserom EVLA ili RF) i skleroazaciju vena pjenom. Posebno ističemo da se u bolnici Medtim rade intervencije koje omogućavaju trajni pristup hemodijalizi i dugotrajnom davanju terapije- AV fistule, Hickmanov katetar i Port-a-cath sistem.

Ortopedija i mikrohirurgija šake

Na odjeljenju ortopedije ordiniraju: Prof. dr Zoran Popović, Prof. dr Miroslav Kezunović, dr Nebojiša Jovanović i dr Srđan Živanović.

Jedino se u bolnici Medtim, na čelu sa Prof. dr Popovićem, u Crnoj Gori može uraditi operacija endoproteza dva zgloba istovremeno (dva koljena ili dva kuka) u jednom aktu, ali i sve druge ortopedske operacije. Član našeg tima, dr Jovanović, je ekspert za mikrohirurgiju šake, urođenih ili stečenih deformiteta na šaci, od povreda tetiva i ligamenata, preloma karpalnih i metakarpalnih kostiju i radijusa do kontraktura. Povrede ramena i lakta, poput: nestabilnosti i ukočenosti, preloma i slobodnih tijela, teniski ili golferski lakat, prekid tetive rotatorne manžetne ramena, uspješno liječi dr Srđan Živanović načelnik Odeljenja za hirurgiju ramena i lakta u Danskoj.

Dermatologija

Član našeg tima je i dr Svetlana Vučeković, ujedno i izvršna direktorica bolnice. Akutna, hronična i stečena stanja kože se uspješno liječe u našoj bolnici povećenim pristupom i terapijom.

Interna medicina sa hiruškim oblastima-neurohirurgijom

Prof. dr Radoje Doder, doskorašnji načelnik Klinike za gastroenterologiju VMA, u bolnici Medtim osim kolonoskopije i gastroskopije radi i polipektomiju - uklanjanje polipa, kao prve faze kancera debelog crijeva. Uspiješno liječi i druga gastroenterološka oboljenja - od sindroma iritabilnog crijeva do gastritisa.

U bolnici Medtim možete uraditi punkciju štitaste žlijezde, kako biste dobili preciznu dijagnozu i terapiju bolesti. Ovu intervenciju izvodi prof. dr Zoran Anđelković, dugogodišnji načelnik Klinike za endokrinologiju VMA.

Član internističkog odjeljenja je i Prof. dr Dušan Stefanović, dugogodišnji načelnik Klinike za reumatologiju VMA, koji u bolnici Medtim ordinira već dugi niz godina i uspješno rješava reumatska oboljenja.

Bolovi u kičmi, trnjenje i bolovi u nogama, glavobolje, problemi sa kičmenom moždinom, moždanim funkcijama ili nervima su simptomi koji ukazuju na neurološka oboljenja koje liječi prof. dr Ljubodrag Minić, dugogodišnji načelnik Klinike za neurohirurgiju VMA.

Važno je ko vas liječi.

Važno je gdje se liječite.

Budite na pravom mjestu.

Bolnica Medtim

Nazovite nas na 069/130-130 i zakažite svoj pregled već danas. Vaše zdravlje je naš prioritet.

Medtim
foto: Medtim
Medtim
foto: Medtim
Medtim
foto: Medtim