Stigla je Pepa Prаsе kolekcija slikovnica za radoznale mališane!

Danas u prodaji prva slikovnica po promotivnoj cijeni od 1,99€.

69872 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vijesti online
Foto: Vijesti online

Kako je to prvi put ići kod zubara? Kako kupiti prve naočare? Što možemo vidjeti na prvom izletu u prirodi? To su pitanja koja zanimaju svakog mališana. Iako su roditeljima ove svakodnevne situacije sasvim uobičajeni dio života, djeci one mogu biti pravi izazov kad se s njima sretnu prvi put. Svi smo jednom bili prvi put kod zubara ili u prodavnici igračaka i naša djeca jedva čekaju da se susretnu sa novim situacijama i da istražuju svijet, ali nekada djeca ne znaju šta da očekuju.

Kako bi se djeca na zabavan i poučan način upoznala sa svakodnevnim situacijama, pripremili smo novu Pepa Prase kolekciju slikovnica! Čitajući Pepa Prase kolekciju slikovnica „Prvi put s Pepom” roditelji će uz šarene ilustracije i kroz priče o pustolovinama najdražih likova pomoći djeci da se upoznaju s novim situacijama. Vesele slikovnice iz nove Pepa Prase kolekcije odličan su način za podsticanje razgovora o dječjim osjećajima, željama i isustvima.

U prvoj knjizi „Pepa kod zubara” djeca će naučiti kako izgleda prvi pregled u zubarskoj ordinaciji. Uz priču o važnosti čuvanja zdravlja zuba ova slikovnica a će biti prvo malo blago. Sa njom ćemo djecu naučiti kako izgleda zubarska ordinacija i šta tačno radi zubar. Bitno je da se djeca ne plaše zubara i da na najbolji način steknu naviku redovnog odlaska od najranijeg uzrasta kome je I prilagođena kolekcja „Prvi put sa Pepom”.

Poučne slikovnice o Pepinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u zabavnom parku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog četvrtka na prodajnim mjestima!

Prva slikovnica je u prodaji od 30. marta po promotivnoj cijeni od 1,99€.

Sve ostale slikovnice iz kolekcije očekujte svakog četvrtka na svim prodajnim mjestima.

Svakog četvrtka nova Pepina pustolovina!