Mitrović: Naivno smo ispustili pobjedu

„Mogli smo i morali više. Imali smo mnogo šanse da zatvorimo meč, ali smo izgubili nekoliko lopti više... Nadamo se da će Brazil pobijediti Švajcarsku i da potom mi slavimo na kraju”, rekao je Sergej Milinković-Savić

4597 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Reuters/Carl Recine
Foto: Reuters/Carl Recine

Iako je imala praktično dobijenu utakmicu, Srbija je u finišu morala da čuva remi protiv Kameruna.

Aleksandar Mitrović je dao gol za 3:1, ali je ulazak Vensana Abubakara potpuno poremetio „orlove”, jer im je snažni napadač prvo dao gol za TV špice, a onda i asistirao Erik-Maksimu Šupo-Motanu za konačnih 3:3.

„Imali smo dobijenu utakmicu. Naivno, naivno... Ostaje nam da pogledamo analizu, da vidimo šta se desilo. Malo naivno smo ovo uradili”, rekao je Mitrović za TV Arena sport.

Napadač Fulama još nije potpuno spreman, ali je u 1. poluvremenu zatresao stativu, potom promašio zicer, a na kraju ubacio loptu u mrežu nakon sjajne asistencije Andrije Živkovića.

Mitrogol će biti adut u meču odluke protiv Švajcarske.

„Nadam se da će i protiv Švajcarske biti tako. Imao sam prvo dobru šansu, jednu polušansu. Šta je tu je, idemo dalje”.

I Sergej Milinković-Savić žali za propuštenim.

„Mogli smo i morali više. Imali smo mnogo šanse da zatvorimo meč, ali smo izgubili nekoliko lopti više... Nadamo se da će Brazil pobijediti Švajcarsku i da potom mi slavimo na kraju. Stvorili smo više prilika nego protiv Brazila, bili smo mnogo opušteniji”, istakao je vezista Lacija.

Povezani članci

28. Novembar 2022.

Srbija gubila, preokrenula, pa poklonila bod Kamerunu

Bonus video: