Regragi: Teško nas je pobijediti, treba da nastavimo u istom ritmu

Maroko želi da dođe do prvog plasmana u nokaut fazu nakon 1986. godine, kada je u Meksiku poražen od Zapadne Njemačke

1753 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Reuters
Foto: Reuters

Selektor fudbalske reprezentacije Maroka Valid Regragi rekao je danas da je njegov tim teško pobijediti, kao i da treba da nastave sa igrom koja im je donijela dobre rezultate na početku Svjetskog prvenstva.

"Jako nas je teško pobijediti. Odmjerili smo se sa dvije najbolje selekcije na svijetu. Tako treba da nastavimo", rekao je Regragi na konferenciji pred meč posljednjeg kola Grupe F sa Kanadom.

Kolo prije kraja u Grupi F vodi Hrvatska sa četiri boda, drugi je Maroko sa istim učinkom, ali slabijom gol-razlikom, treća je Belgija sa tri boda, dok je Kanada bez bodova i bez šanse za plasman u drugu fazu.

Maroko želi da dođe do prvog plasmana u nokaut fazu nakon 1986. godine, kada je u Meksiku poražen od Zapadne Njemačke.

Do plasmana u drugu fazu Maroko bi mogao da dođe pobedom ili remijem u četvrtak, a među 16 najboljih bi prošli i u slučaju poraza i povoljnog rezultata u utakmici između Hrvatske i Belgije.

Mečevi posljednjeg trećeg kola Grupe F igraju se u četvrtak od 16.00.

Regragi je u avgustu naslijedio smijenjenog bosanskohercegovačkog stručnjaka Vahida Halihodžića. Nedugo zatim u reprezentaciju je vratio veznog fudbalera Čelsija Hakima Ziješa, koji je bio asistent u pobjedi nad Belgijom (2:0).

"Mnogi ljudi pričaju o njemu, o tome da je 'lud', da ga je teško kontrolisati, da ne može da pomogne ekipi. Ja mogu da kažem da kada mu daš ljubav, povjerenje, on može da 'pogine' za tebe. I to je ono što mu ja dajem... On je veliki igrač, igra u velikoj ekipi u Evropi, a vidite da je drugačiji igrač sa reprezentacijom. Svi mu treneri daju povjerenje, kao i ostatak stručnog štaba", ocijenio je Regragi.

Bonus video: