Sise: Moramo da izvučemo pouke, da nastavimo da radimo

Senegal je sinoć u osmini finala završio učešće na Svjetskom prvenstvu u Kataru, pošto je izgubio od Engleske sa 3:0

1812 pregleda 0 komentar(a)
Sise, Foto: Reuters
Sise, Foto: Reuters

Selektor fudbalske reprezentacije Senegala Aliju Sise rekao je poslije poraza od Engleske i eliminacije u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru da će ekipa nastaviti da radi kako bi na narednom Mundijalu mogla da se suprotstavi kvalitetnim timovima i da za sada ostaje na mjestu selektora.

"Mi smo na Svjetskom prvenstvu, najbolje ekipe su ovdje. Senegal je 18. na svijetu, a protivnik je peti ili četvrti. Godinama smo radili kako bismo podigli sopstveni nivo na kontinentu. Moramo da nastavimo kako bismo mogli da se takmičimo na narednom Svjetskom prvenstvu sa ekipama ovakvog kvaliteta", rekao je Sise.

Senegal je sinoć u osmini finala završio učešće na Svjetskom prvenstvu u Kataru, pošto je izgubio od Engleske sa 3:0.

"Prvih 30 minuta su bili zanimljivi, imali smo šanse za gol, ali nismo uspjeli. Igrali smo protiv ekipe koja je dobila mnogo duela, gurala nas nazad i bilo je teško. Primili smo dva gola u završnici prvog poluvremena, a pogodak na početku drugog dela je odlučio utakmicu. Ali, igrači nisu odustajali, nastavili su da igraju i napadaju", naveo je Sise.

Upitan je i da li će ostati selektor.

"Moramo da izvučemo pouke iz ovog poraza i vidjećemo šta će se dogoditi, ali za sada sam selektor. Vrijeme će pokazati", rekao je Sise.

Bonus video: