Ples Zetinih klinaca na najvećoj pozornici, Sutjeska vraća vrijeme

Igrači koji su obilježili 14 kolo Telekom 1. CFL - plejada Zetinih mladića oduševila pod Goricom, Sutjeska se sa stilom vratila na vrh tabele
72 pregleda 3 komentar(a)
Zeta, Foto: Savo Prelević
Zeta, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.11.2018. 12:52h

Nakon prave “suše” golova, konačno jedan raspucani vikend na terenima Crnogorske fudbalske lige - 12 pogodaka na pet utakmica. Nije, naravno,u pitanju impresivna cifra, ali je značajno iznad domaćeg prosjeka.

Bilo je evrogolova, ubjedljivih pobjeda, kao i sjajnih individualnih rola. Prednjačili su, naravno, igrači Sutjeske i Zete...

Marko Kordić (Grbalj) - Čak 526 minuta nije primio gol. Blistao protiv OFK Titograda, dva puta sačuvao mrežu kada su svi vidjeli loptu u golu.

Darko Bulatović (Sutjeska) - Iako lijevi bek, sve bolji na poziciji štopera. Sutjeska je lider, sve je stabilnija u defanzivi.

Igor Vujačić (Zeta) - Samo jedan gol primila je Zeta na posljednjih osam utakmica u prvenstvu, i to iz penala protiv Iskre u sudijskoj nadoknadi. Ponajviše zbog toga što ima vjerovatno najboljeg defanzivca u ligi.

Marko Vučić (Sutjeska) - Digao formu zajedno sa timom: Siguran u defanzivi, opasan u napadu po lijevoj strani.

Dejan Kotorac (Grbalj) - Još jedna “sigurica” - komandovao igrom, postigao i gol koji je Grbljanima otvorio put ka pobjedi na teškom gostovanju OFK Titogradu.

Aldin Adžović (Zeta) - Četvrti gol na posljednja tri meča - ovaj je bio i najljepši, “drop-kik” sa 25 metara, uz samu stativu gola doskorašnjeg lidera.

Stefan Lončar (Sutjeska) - Lijep gol protiv Iskre, pogađa drugi vikend zaredom. Opasan iz drugog plana,.

Vladan Kordić (Grbalj) - Drugi Kordić koji je doprinio nastavku sjajne serije Grbljana. Odigrao sjajno po lijevoj strani, do 70. minuta, kada je ostao bez snage...

Marko Ćetković (Sutjeska) - Kad igra on, igra i Sutjeska - fantastičan prvi, lijep i drugi gol. Igrač koji je obilježio kolo. Još prošle sedmice protiv Rudara najavio ulazak u formu.

Mohamed Zakarija (Sutjeska) - Mladi, 19-godišnji Libijac oduševljava iz kola u kolo - period prilagođavanja je prošao, došlo je vrijeme dokazivanja.

Srđan Krstović (Zeta) - Zetini klinci su se izigrali pod Goricom, a napadač Nikola nije bio jedini Krstović koji je oduševio.

Denis Džanović (Mornar) - Bod nade za Barane u Pljevljima, zahvaljujući Džanoviću, koji je pogodio, kao i u prvom kolu u Nikšiću.

Nikola Krstović (Zeta) - Nije dao gol, ali još jednom pokazao zašto je najubojitiji napadač lige.

Aleksandar Vujačić (Petrovac) - Vođa ekipe koja je četvrta na tabeli, bori se za Evropu. Gol odluke iz penala protiv Lovćena nije bio njegov jedini doprinos...

Bonus video: