Zlatnoj Bojani hiljadu, bronzanom Petru 500 eura

136 pregleda 0 komentar(a)
BK Budva, Foto: Vuk Lajović
BK Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 01.11.2018. 17:44h

Predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović nagradio je juniorske bokserske reprezentativce, Bojanu Gojković i Petra Liješevića, osvajače medalja na Evropskom prvenstvu u ruskom gradu Anapa.

Gojkovuić je osvojila zlato i psoatal prva crnogorska bokserka sa medaljom na najvećim takmičenjima, dok je Liješević zaslužio bronzu.

"Ti uspjesi su nastavak niza sjajnih rezultata koji su postigli članovi Bokserskog kluba “Budva” na čelu sa njihovim trenerom Nikolom Ružićem. Posebno bih se zahvalio članovima kluba na postignutim rezultatima, Petru Liješeviću na osvojenoj bronzanoj medalji i Bojani Gojković na osvojenoj zlatnoj. Napravili su rezultat za ponos ne samo Budvi nego i Crnoj Gori. Opština Budva će i u budućnosti pomagati razvoju sportskih klubova i sporta u Budvi, kako bi imali što bolje uslove za rad", naglasio je Krapović.

U ime Opštine Budva, mladi sportisti, za postignut izvanredan uspjeh nagrađeni su i novčanim nagradama u visini od 500 eura za Petra Liješevića, dok je Bojana Gojković za osvojenu zlatnu medalju nagrađena iznosom od 1.000 eura

Bonus video: