Zeta pobijedila Titograd, Budućnost remijem uvećala prednost, Sutjeska u nadoknadi

Na pet mečeva viđena su svega četiri gola, čime je izjednačen negativan rekord prvenstva. Toliko golova je postignuto i u u prvom, šestom i osmom kolu...
76 pregleda 0 komentar(a)
zeta ofk titograd, Foto: Filip Roganović
zeta ofk titograd, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 27.10.2018. 13:23h

Budućnost je remijem bez golova povećala prednost na tabeli na tri boda, ali sada ima tri pratioca - Sutjesku, Zetu i OFK Titograd.

Zeta je u derbiju pobijedila OFK Titograd 1:0.

Presudio je gol Aldina Adžovića iz penala, koji je u 64. minutu propustio priliku da, takođe, sa bijele tačke učini pobjedu Zete ubjedljivijom.

Sutjeska je slavila protiv Rudara 2:0, pogocima u nadoknadi, Boža Markovića i Stefana Lončara.

Pobjedu je upisao i Petrovac, na stadionu kampa FSCG, protv Mornara, sa 1:0. Šesti trijumf donio je Šo Jamamoto u 57. minutu.

Na pet mečeva viđena su svega četiri gola, čime je izjednačen negativan rekord prvenstva. Toliko golova je postignuto i u prvom, šestom i osmom kolu...

Milošević i dalje prvi na listi strijelaca

Fudbaler Iskre, Stefan Milošević sa osam golova vodeći je na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Napadač Zete, Nikola Krstović postigao je pet, a gol manje Goran Vujović iz Lovćena.

Po tri puta u listu strijelaca upisali su se Stefan Đorđević (Grbalj), Miloš Džugurdić (Grbalj), Vasko Kalezić (OFK Titograd), Igor Ivanović (Budućnost), Aldin Adžović (Zeta) i Luka Merdović (Sutjeska).

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u naredne četiri golgeteri Sutjeske Goran Vujović i Igor Ivanović i igrači Mladosti, Marko Šćepanović i Zoran Petrović.

Rezultati 13. kola

ZETA - OFK TITOGRAD 1:0 - Adžović je promašio penal za Zetu u 64. minutu

Adžović (penal) 28.

LOVĆEN - BUDUĆNOST 0:0

MORNAR - PETROVAC 0:1

Jamamoto 57.

SUTJESKA - RUDAR 2:0

Marković 90, Lončar 91.

GRBALJ - ISKRA 0:0

Standings provided by Sofascore LiveScore

Galerija

Bonus video: