Brnović: Ako ne prođemo u Kupu, ni igrači ni ja nismo za Budućnost

Budućnost ima dva boda manje od vodeće Sutjeske i sa mnogo problema ide na pauzu...
132 pregleda 15 komentar(a)
branko brnović, Foto: Savo Prelević
branko brnović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.11.2018. 20:41h

Budućnost je u krizi, i igre i rezultata - četiri vezana meča bez pobjede u oba takmičenja vratili su tim Branka Brnovića na 3. poziciju na tabeli i doveli u pitanje plasman u polufinale Kupa.

Iako su vodili od finiša prvog poluvremena, izabranici Branka Brnovića dobro su danas prošli sa remijem u Petrovcu (1:1), nakon velike ofanzive domaćina u prvom poluvremenu.

"Kod 1:0 smo imali neke situacije ‘tri na dva’ i ‘četiri na dva’, kada je presudila sebičnost igrača. Mogli smo da riješimo utakmicu ranije, a onda u posljednjih 20 minuta nismo postojali na terenu i čak smo imali i sreće, jer je Petrovac mogao da pobijedi. Očigledno fizički nismo dobro pripremljeni, a i neki igrači moraju dobro da se zapitaju i da se drugačije ponašaju", rekao je Brnović nakon remija u Petrovcu.

Podgoričani su poveli golom Perovića u 42. minutu, izjednačio je Vujačić iz penala u 76.

Budućnost ima dva boda manje od vodeće Sutjeske i sa mnogo problema ide na pauzu...

"Pauzu moramo dobro da iskoristimo, pripremaćemo se za Kup i revanš protiv Mladosti iz Lješkopolja. Moramo da prođemo u tom takmičenju kako znamo i umijemo. Ako to ne uradimo, onda ni igrači ni ja nismo za Budućnost. Naravno, ne želim da potcijenim nikog iz Mladosti, ali moramo da se konsolidujemo i prođemo", dodao je Brnović.

Revanš između Mladosti i Budućnosti, nakon 1:1 pod Goricom, igra se 21. novembra na "DG areni" u Lješkopolju.

Bonus video: