Paspalj savjetovao Vučevića: Krajnje je vrijeme da ode iz Orlanda

"Niko ne želi da se odrekne takvog igrača, a da zauzvrat ne dobije nešto. Vidjećemo šta će se dešavati”, kazao je Paspalj, koji je 1989. godine nastupao za San Antonio
55 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Vučević, Foto: Twitter
Nikola Vučević, Foto: Twitter
Ažurirano: 06.11.2018. 14:40h

Žarko Paspalj, legenda Budućnosti, Partizana i jugoslovenske košarke, prvi igrač iz Crne Gore koji je otišao u NBA ligu, smatra da je vrijeme da Nikola Vučević napusti Orlando.

“Možda je i ranije bilo vrijeme da ide ako hoće nešto više da uradi u karijeri. Nisam siguran da će se nešto promijeniti u odnosu na prošlu godinu. Uveliko se priča o njegovom trejdu, traže se vjerovatno najbolji uslovi – niko ne želi da se odrekne takvog igrača, a da zauzvrat ne dobije nešto. Vidjećemo šta će se dešavati”, kazao je Paspalj, koji je 1989. godine nastupao za San Antonio.

Paspalj je dao primjer Lebrona Džejmsa...

“Veliki Lebron je otišao u Lejkerse da bi počeo novu eru za sebe, za tim. To se događa svaki dan, tako da je moguće da će i kod Vučevića za 15-20 dana biti nekih promjena”, rekao je Paspalj, gostujući na tribini sportskog društva Ekomen na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.

Bonus video: