Anđela Miličković bronzana na turniru olimpijskih nada u Njitri

119 pregleda 1 komentar(a)
Anđela Miličković, Foto: Privatna arhiva
Anđela Miličković, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 17.11.2018. 16:25h

Najbolja crnogorska strelkinja Crne Gore, Anđela Miličković, osvojila je bronzanu medalju u konkurenciji vazdušna puška, prvog dana velikog međunarodnog turnira u slovačkoj Njitri, na kome su se okupile najveće olimpijske nade Evrope.

“Miličkovićeva je tokom cijelog takmičenja bila odlicna, finale se od rane faze nije dovodilo u pitanje, falilo je možda samo malo sportske sreće i iskustva u finalima da njen rezultat zasija još blistavije. Kvalifikacije je završila isto kao i finale, na odličnom trećem mjestu”, navodi se u saopštenju Streljačkog saveza Crne Gore.

Anđela Miličković je veliki rezultat ostvarila na mjestu na kome je ona ostvarila svoj prvi veliki međunarodni uspjeh prije dvije godine.

“Od tada pa do danas, izrasla je u pravog sportistu, onog koji preko zalaganja i svakodnevnih izazova nikad ne gubi svoj fokus i sportski cilj. Vjerujemo da je mnogo uspješnih i velikih sportskih podviga ispred nje. Naše je da joj pružimo podršku i da se radujemo njezinim uspjesima”, dodaje se u saopštenju.

Anđela će u nedjelju nastupiti u apsolutnoj kategoriji.

Bonus video: