Danilović: Mislim da Nikola Jokić ne želi da igra za reprezentaciju Srbije

Jokić, as Denvera, nije igrao za nacionalni tim na Evropskom prvenstvu prošle godine, kao ni ljetos u kvalifikacijama za Mundobasket
219 pregleda 14 komentar(a)
danilović, Foto: Filip Roganović
danilović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 05.11.2018. 22:10h

Dva proslavljena asa Predrag Danilović i Žarko Paspalj bili su gosti sportskog društva Ekomen i družili se sa studentima na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.

Mnogo toga su ispričale košarkaške legende, a možda i najinteresantniji, a sigurno najaktuelniji odgovor u ovom trenutku dao je Danilović, predsjednik Košarkaškog saveza Srbije, na pitanje da li će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju Srbije.

„Da ne lažemo jedni druge - mislim da dečko ne želi da igra za reprezentaciju, ali bih volio da on to kaže. Ja bih, kao predsjednik KS Srbije, bio najsretniji da Jokić igra za Srbiju, ali nisam siguran da on baš ima volju za tim. Nadam se da griješim“, kazao je Danilović.

Jokić, as Denvera, nije igrao za nacionalni tim na Evropskom prvenstvu prošle godine, kao ni ljetos u kvalifikacijama za Mundobasket.

"Prve godine – 'ajde, treba da potpišeš veliki ugovor i to razumijem, pa i podržavam. Rješavaš egzistenciju porodice, roditelja, djece.... Ali, neki drugi razlozi mi nisu razumljivi", rekao je Danilović.