Dabanović sudi Bate - Čelsi

Dabanoviću će to biti četvrta utakmica u UEFA klupskim takmičenjima ove sezone
162 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Dabanović, Foto: Privatna arhiva
Nikola Dabanović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 06.11.2018. 11:16h

Crnogorski sudijski tim koji će predvoditi Nikola Dabanović, dijeli će pravdu na meču četvrtog kola UEFA Evropa lige između bjeloruskog BATE Borisova i engleskog Čelzija.

Iz Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) saopšteno je da je sudijski komitet Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) delegirao crnogorski sudijski tim za dijeljenje pravde na toj utakmici.

"Sudijski tim na utakmici u Borisovu predvodiće Dabanović, kojem će pomagati Milutin Đukić i Veselin Radunović. Četvrti sudija utakmice biće Vladan Todorović, dok će dodatne pomoćne sudije na duelu BATE – Čelzi biti Miloš Bošković i Predrag Radovanović", kazali su iz FSCG-a.

Kako su rekli učinak crnogorskog sudijskog tima u Bjelorusiji ocjenjivaće Martin Ingvarson, posmatrač suđenja sa Islanda, dok će delegat utakmice biti Bakar Jordanija iz Gruzije.

Dabanoviću će to biti četvrta utakmica u UEFA klupskim takmičenjima ove sezone.

On je ranije sudio je duel kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona između Kluža i Malmea, baraž za plasman u UEFA Evropa ligu između Laska iz Linca i Bešiktaša i utakmicu grupne faze ovog takmičenja između Zorje i Sportinka.

Dabanović je dijelio pravdu na utakmici drugog kola UEFA Lige nacija između Malte i Azerbejdžana.

Bonus video: