U nedjelju pripreme za Balkansko prvenstvo

64 pregleda 0 komentar(a)
Karate Savez Crne Gore, Foto: Karate savez Crne Gore
Karate Savez Crne Gore, Foto: Karate savez Crne Gore
Ažurirano: 14.11.2018. 22:10h

Pripreme kadetske, juniorske i mlađe senorske karate reprezentacije za Balkansko prvenstvo u Dubrovniku biće održane u nedjelju, saopšteno je iz Karate saveza.

Šampionat Balkana na programu je od 29. novembra do 2. decembra.

Navodi se da su na pripreme pozvani svi osvajači medalja sa prvenstva Crne Gore u tim uzrasnim kategorijama.

Saopšteno je da će selektori, nakon priprema, saopštiti konačne spiskove reprezentativaca koji će nastupiti u Dubrovniku.

Kadetkinje i juniorke u katama sa selektorom Nelom Tatar treniraće u sportskom centru Morača (9.30 do 11.30), a kadeti i juniori sa selektorom Slavkom Maksimović u sali Onogošta, u SC Nikšić (9.30 do 11.30).

Mlađi seniori, u muškoj i ženskoj konkurenciji, sa selektorom Jugoslavom Bukilićem pripreme će odraditi u sali Enerdži džima, u Streljačkom centru (9 do 10.30).

U istoj sali, od 10.30 do 12 sati, treniraće kadeti, juniori i mlađi seniori u borbama sa selektorom Slobodanom Vlahovićem, kao i kadetkinje i juniorke u borbama, od 12 do 13 sati i 30 minuta, sa selektorom Radoslav Vukićevićem.

Mlađe seniorke sa selektorom Žarkom Rakovićem radiće od 9.30 do 11 sati u sali Karate kluba Omladinac.

"Prisustvo pripremama je obavezno. Nedolazak na pripreme značiće odustajanje od učešća na prvenstvu Balkana", saopšteno je iz Karate saveza.

Preporučujemo za Vas