Ibrahimović: Osvojio sam Englesku i u invalidskim kolicima

"Došao sam u Premijer ligu sa 35 godina, Engleska je imala sreće da nisam došao deset godina ranije. Zamislite šta bih radio sa 25. I ovako su svi pričali o meni, a bio sam u invalidskim kolicima", rekao je Ibra
1 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Reuters
Ibrahimović, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.11.2018. 20:10h

Zlatan Ibrahimović odigrao je nepune dvije sezone u Premijer ligi i ostavio neizbrisiv trag, kao uostalom gdje god je igrao.

Na 53 meča u dresu Mančester junajteda postigao je 29 golova u svim takmičenjima, a teška povreda koljena spriječila ga je da ostvari još više.

"Došao sam u Premijer ligu sa 35 godina, Engleska je imala sreće da nisam došao deset godina ranije. Zamislite šta bih radio sa 25. I ovako su svi pričali o meni, a bio sam u invalidskim kolicima", rekao je Ibra.

Legendarni Šveđanin, trenutno igrač LA Galaksija, smatra da je Premijer liga precijenjena...

"Dobro je takmičenje, zabavno, ima dobar ritam, ali tehnički i individualni kvalitet je precijenjen. Teška je za igru jer se igra jako, brzo, čvrsto...", kazao je Ibrahimović.

"Ponosan sam sam što sam karijeru u Engleskoj imao u Mančester junajtedu. To je bio veoma važan dio mog života. Zauvijek sam ostao vezan za Junajted", zaključio je Šveđanin.

Bonus video: