Peković objavio spisak omladinaca za kvalifikacije

Crna Gora u grupi 11 preliminarne runde kvalifikacija za EP, zajedno sa domaćinom Kiprom, Letonijom i Rusijom. Turnir se igra od 13. do 19. novembra
54 pregleda 0 komentar(a)
Omladinska reprezentacija Crne Gore, Foto: FSCG
Omladinska reprezentacija Crne Gore, Foto: FSCG
Ažurirano: 05.11.2018. 15:22h

Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Milorad Peković objavio je danas spisak igrača na koje računa za turnir preliminarne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Na turnir koji će se od 13. do 19. novembra održati na Kipru putuje 20 igrača - golmani: Balša Popović (Grbalj), Danilo Nikčević (Budućnost); odbrana: Anto Babić, Aleksandar Vlahović (Sutjeska), Slobodan Perišić (OFK Titograd), Stefan Milić, Bojan Roganović (Budućnost), Bogdan Rašo (Arsenal); vezni red: Miloš Brnović, Petar Vukčević (Budućnost), Srđan Krstović, Danilo Pešukić, Ivan Vukčević (Zeta), Nikola Stanišić (Grbalj), Aleksa Latković (Lovćen), Petar Pavlićević (Benfika), Zaim Divanović (OFK Titograd); napad: Nikola Krstović (Zeta), Marko Rakonjac (Čukarički), Sergej Grubač (Kijevo).

Crna Gora će igrati u grupi 11, čiji domaćin je Kipar. Upravo će protiv domaćina ekipa Milorada Pekovića otvoriti kvalifikacije. Taj meč na programu je 13. novembra od 10 časova, na stadionu ,,Kukila“ u Pafosu. U drugom, 16. novembra od 10 časova, Crna Gora se sastaje sa Letonijom, dok je posljednje kolo i duel sa Rusijom na programu 19. novembra, takođe od 10 časova.

Bonus video: