„Leaderbet” želi da bude lider sportskog klađenja

„Leaderbet“ je, kako naglašavaju, lanac kladionica koji posluje po najvećim svjetskim standardima
117 pregleda 1 komentar(a)
Leaderbet
Leaderbet
Ažurirano: 03.07.2015. 07:39h

Na četiri lokacije u Podgorici, ljubitelji sporta i sportskog klađenja od danas će moći da nađu zabavu okušavajući sreću i provjeravajući znanje u kladionicama „Leaderbet“.

"Riječ je o jednom od najvećih kladioničarskih lanaca u Italiji, a koja ima skoro četiri hiljade objekata u Evropi. Pored Italije, poslujemo u Španiji, Njemačkoj, Mađarskoj, Slovačkoj, Rusiji...", kaže Branimir Ivanišević, bivši fudbaler Budućnosti, koji sa partnerima iz Italije vodi ovaj projekat.

„Leaderbet“ je, naglašava Ivanišević, lanac kladionica koji posluje po najvećim svjetskim standardima.

"Kao prvo, „Leaderbet“ je organizacija koja ne promoviše klađenje kao kocku, već kao zabavu. Tih pravila pridržavaćemo se i u Crnoj Gori. Maloljetnim licima neće biti dozvoljen pristup, a s obzirom na tijesnu saradnju sa organizacijama koje se bave otkrivanjem i sprečavanjem neregularnih radnji na sportskim manifestacijama, našim klijentima garantujemo fer uslove", ističe Ivanišević, naglašavajući da „Leaderbet“ poslovanje na Balkanu počinje upravo u Crnoj Gori.

Sve što ljubitelji sporta mogu da požele, nudi „Leaderbet“...

"Klađenje prije početka sportskih događaja i uživo, uz garantovano najbolje kvote su osnova naše ponude, ali ljubitelji igara na sreću imaće širok izbor i ostalih ponuda. U našim poslovnicama imaćemo i takozvane postacije, prostorije koje igračima garantuju privatnost", kaže Ivanišević.

Moguće je, naravno, i klađenje on-line, preko sajta www.leaderbet.me, najavio je Ivanišević.

Bonus video: