Vukčević misterija za Srbiju, samo Mugoša drži golgeterski ritam

Većina ostalih fudbalera - Stojković, Tomašević, Simić, Kopitović, Radunović, Janković, Vešović, Ivanić, Jovović, Boljević, Mugoša i Đorđević nastupila je za svoje klubove. Marušić je presjedio na klupi, Lacija, dok je Kosović ušao u finišu
86 pregleda 0 komentar(a)
nikola vukčević, Foto: Filip Roganović
nikola vukčević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 06.11.2018. 09:06h

Centralni vezisti crnogorske reprezentacije Nikola Vukčević i Aleksandar Šćekić i dalje su van stroja u svojim klubovima, sedam dana pred reprezentativno okupljanje za novembarske duele u Ligi nacija (protiv Srbije u Beogradu 17. novembra i Rumunije u Podgorici tri dana kasnije).

Šćekić je prije dvije sedmice operisao nos i mogao bi za 10 dana da se stavi Tumbakoviću na raspolaganje, dok je Vukčević pod velikim znakom pitanja - teško i da će dobiti dozvolu kluba, jer je u oktobru protiv Srbije igrao 90 minuta mimo volje klupskih ljekara, koji su mu odredili pauzu od tri sedmice.

Utakmice u klubovima propustili su i Stevan Jovetić (izvjesno je da će preskočiti gostovanje na “Marakani” zbog povrede mišića) i Fatos Bećiraj, koji nije igrao za Makabi Netanju. Odmarao je i Danijel Petković u Lorijenu, zbog lakše povrede.

Većina ostalih fudbalera - Stojković, Tomašević, Simić, Kopitović, Radunović, Janković, Vešović, Ivanić, Jovović, Boljević, Mugoša i Đorđević nastupila je za svoje klubove. Marušić je presjedio na klupi, Lacija, dok je Kosović ušao u finišu.

Konkretan učinak proteklog vikenda imali su samo Stefan Mugoša, koji je dao gol za Inčon junajted, i Vladimir Jovović, koji je dva puta asistirao u pobjedi Jabloneca 6:2 protiv Dukle.

Bonus video: