Jokanović: O mojoj sudbini ne odlučujem ja

U ovakvim situacijama može da se desi mnogo stvari, a da li ću i dalje biti trenera Fulama ne odlučujem ja, to je van moje kontrole "- izjavio je Jokanović
71 pregleda 0 komentar(a)
Slaviša Jokanović, Foto: Reuters
Slaviša Jokanović, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.11.2018. 16:20h

Nakon rekordnih ulaganja na startu sezone, Fulam je osvojio svega pet bodova iz 11 kola a primio je 29 golova.

Iako je vlasnik Fulama Šadid Kan pružio podršku Slaviši Jokanoviću prethodne sedmice, Srbin je u neizvjesnoj situaciji nakon poraza od Hadersfilda 1:0.

"Pratiću moj plan i moram naći rješenje. U ovakvim situacijama može da se desi mnogo stvari, a da li ću i dalje biti trenera Fulama ne odlučujem ja, to je van moje kontrole. "- izjavio je Jokanović nakon poraza od Hadersfilda koji je prikovao Fulam za dno.

Tim sa Krejven kotedža je uputio sedam udaraca na gol Hadersfilda, od čega samo jedan u okvir gola. Ali ono što brine je posljednja linija tima jer niko do sada u istoriji Premijer lige nije bio ovako loš za 11 odigranih kola - primili su 29 golova, a pritom je Fulam jedina ekipa koja nije uspjela da sačuva mrežu na nekoj od utakmica.

"Moramo da se borimo više, ovo je zahtjevno takmičenje. Imamo još 27 utakmica, nismo pokazali pozitivnu reakciju protiv Hadersfilda, moramo bolje i hrabrije, jer trenutno nismo dovoljno dobri. Vjerujem da možemo biti bolji i pobjeđivati, sve je u našim rukama." - kazao je Jokanović.

Srpski stručnjak preuzeo je Fulam u decembru prošle godine i uveo tim u Premijer ligu.

Fulam će u sljedećem kolu Premijer lige gostovati Liverpulu nakon čega će dočekati Sautempton krajem mjeseca.

Bonus video: