Durent: Sukob sa Grinom neće uticati na to gdje ću nastaviti karijeru

"Ja sam samo košarkaš koji hoće da bude u odličnom okruženju da bi igrao košarku i svakodnevno napredovao", poručuje MVP prošlogodišnjeg NBA finala
0 komentar(a)
kevin durent, Foto: Reuters
kevin durent, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.11.2018. 08:30h

Košarkaš Golden stejta, Kevin Durent, poručio je da njegov nedavni sukob sa saigračem Drejmondom Grinom neće uticati na njegovu odluku gdje će sljedećeg ljeta, kada može postati slobodan igrači, nastaviti karijeru.

"Ja sam samo košarkaš koji hoće da bude u odličnom okruženju da bi igrao košarku i svakodnevno napredovao. Želim da se takmičim na nivou u kojem bih od početka utakmice bio potpuno u komfornom okruženju. Da mogu da budem svoj", poručuje Durent.

On i Grin su imali sukob 12. novembra tokom meča sa Klipersima, koji su Voriorsi izgubili. Tada je Durent bio ljut što mu Grin nije dodao loptu pa su oni imali žustru raspravu, tokom koje mu je Grin navodno kazao da napusti klub.

"Nikad nisam osjećao da je to bio problem jer znam Dreja i on zna da kaže lude stvari. Međutim, mnogo je bilo priče o tome šta smo mi razgovarali zato sada moram da govorim o tome", kazao je Durent za Jahu.

"Bio sam uznemiren, ali znam da ne mogu da ćutim o ovome. Moram da odlučim koliko će me to brinuti i koliko će uticati na moju igru i pristup utakmici. Kada dođe do toga, moraš da odlučiš kao čovjek i da kažeš sebi: 'Šta god da je bilo, moraš na posao svakog dana i srediće se'. Mislim da se svi oko ovoga angažuju i da svi pokušavamo da nastavimo dalje", kaže Durent.

"Nisam ja napravio ovo. Ja sam samo igrao košarku. Sada moram da odgovaram na pitanja i da pričam o tome. Sada će se to uvijek vraćati i biće pitanja 'Da li si dobro? Da li će on otići?' Biće sve više stvari koje će me ometati", zaključuje MVP prošlogodišnjeg NBA finala.

Bonus video: