Fetel i Raikonen: Borićemo se do kraja

"Ova sezona nije bila sjajna, nedostajalo nam je nešto a na nama je da to spriječimo ubuduće", rekao je Sebastijan Fetel
106 pregleda 0 komentar(a)
Mauricio Arivabene Kimi Raikonen Sebastijan Fetel, Foto: Beta/AP
Mauricio Arivabene Kimi Raikonen Sebastijan Fetel, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 09.11.2018. 16:44h

Sebastijan Fetel će pokušati da pobijedi na preostale dvije trke i tako pomogne Ferariju da osvoji titulu u timskoj konkurenciji u Formuli 1, nakon što je titula u pojedinačnoj otišla u ruke Luisa Hamiltona.

"Imamo još dvije trke i samo se na njih fokusiramo. Preuranjeno bi bilo da sada donosimo zaključke. Imam samo jednu želju - da pobijedim. Odustajanje nije opcija jer nikad ne znaš kada ćeš imati novu šansu, šta nova sezona donosi, a ubijeđen sam da će biti bolja. Ova sezona nije bila sjajna, nedostajalo nam je nešto, a na nama je da to spriječimo ubuduće", rekao je Fetel.

Trka u Brazilu uvijek je specijalna za Kimija Raikonena, koji je 2007. upravo na njoj osvojio jedinu titulu u Formuli 1.

"Ovdje sam osvojio titulu, ali nije to ono o čemu razmišljam. Ovog vikenda ćemo pokušati da pobijedimo, jer borba za titulu konstruktora još traje, a to je najbitnija stvar", kazao je Finac.

Dvije trke prije kraja Mercedes vodi u generalnom plasmanu sa 585 bodova, Ferari je drugi sa 530.

Posljednja trka voziće se na stazi Jas Marina u Abu Dabiju.

Bonus video: