Pavićević: Sa Braunom i Saneom bićemo mnogo jača ekipa

"Nadam se da ćemo dolaskom Brauna i Sanea početi da igramo bolje", rekao je trener Mornara
59 pregleda 2 komentar(a)
Mihailo Pavićević, Foto: Eurocupbasketball.com
Mihailo Pavićević, Foto: Eurocupbasketball.com
Ažurirano: 07.11.2018. 22:58h

U Bar su juče i danas stigla dva posljednja pojačanja crnogorskog šampiona, američki bek Bobi Braun i francuski centar Landing Sane.

Najbolji strijelac Evrolige u sezoni 2012-2013 je zadužio dres sa brojem šest, dok je Sane izabrao broj 32.

"Lijepa dvorana, nadam se da ćemo imati mnogo radosnih trenutaka u njoj ove sezone”, prokomentarisao je Sane za klupski sajt Mornara, nakon što je u "Topolici" potpisao je sva dokumenta neophodna za registraciju u ABA ligi i Evrokupu.

"Nadam se da ćemo dolaskom Brauna i Sanea početi da igramo bolje. Mislim da ćemo sa njima biti mnogo jača ekipa", rekao je večeras nakon meča u Kazanju trener Mornara Mihailo Pavićević.

Braun i Sane će debitovati u dresu Mornara u nedjelju protiv Budućnosti, u derbiju ABA lige. Dueli protiv Budućnosti neće biti novost za Sanea, koji je prošle sezone u Evrokupu, u dresu italijanske Ređane, igrao protiv Podgoričana. U "Morači" je u porazu svog tima upisao osam poena, dok je u trijumfu Italijana na svom parketu uknjižio 17 poena.

Mornar je u Kazanju poražen od Uniksa 90:73, u utakmici 6. kola grupe D Evrokupa.

"Čestitam Uniksu i njegovom treneru. To je veoma dobar tim, i igra veoma dobru košarku. Nije lako igrati protiv njihove agresivne odbrane, nismo imali odgovor na nju. To je najveći problem za nas, kao što je bio slučaj i u prvom meču u Baru. Pokušali smo nešto da uradimo, ali nije bilo dovoljno da utakmicu učinimo interesantnijom. Posljednja četvrtina je bila možda naš najbolji momenat na meču. Igrali smo u tom periodu mnogo bolje, i to sa nekim igračima sa klupe. Nadam se da će Uniks da osvoji trofej u Evrokupu, jer igra zaista dobru košarku", dodao je Pavićević.

Bonus video: