Gojković: Dokazali smo da vrijedimo

"Ovo je dobar rezultat uza nas, iako smo vrlo lako mogli da budemo i drugi", rekao je trener Jadrana
2 komentar(a)
Jadran, Foto: Savo Prelević
Jadran, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.10.2014. 15:43h

Jadran je u Evrokupu, sjutra će dobiti rivale za ovo drugo po redu evropsko takmičenje, a trener Vladimir Gojković nije krio zadovoljstvo što je njegov tim na kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona pokazao da ima kvalitet za međunarodnu scenu.

Novljani su, naime, samo zbog slabije gol-razlike u odnosu na Mladost izgubili drugo mjesto (koje vodi u plej-of za Ligu šampiona).

"Ovo je dobar rezultat za nas, iako smo vrlo lako mogli da budemo i drugi. Iznenadio nas je taj rezultat Mladosti i Primorja u posljednjem meču na turniru, ali i ovako je dobro - Evrokup je takmičenje u kojem realno imamo šta da pokažemo. U plej-ofu za Ligu šampiona bi teško mogli da pariramo sem možda mađarskom OSC-u", rekao je Gojković.

Jadran je u tri meča upisao pobjedu (protiv Marseja), remi (Mladost) i poraz od Primorja koje se prošetalo do prvog mjesta u grupi.

"Dostigli smo neki željeni nivo igre, ide to po planu koji smo zamislili. Odigrali smo veliki broj utakmica, čak 11 za 25 dana, ali i pokazali napredak u odnosu na turnir na Škveru, vidjelo se to i u duelu protiv Mladosti na startu. Taj meč smo mogli i da pobijedimo", istakao je Gojković.

Bonus video: