Mornar sjutra protiv Uniksa, Barani se u Rusiji osjećaju prijatno

Rusi su i u Baru, u prvom kolu, bili bolji rezultatom 97:74.
66 pregleda 0 komentar(a)
Mornar - Uniks, Uroš Luković, Foto: Eurocupbasketball.com
Mornar - Uniks, Uroš Luković, Foto: Eurocupbasketball.com
Ažurirano: 06.11.2018. 11:25h

Košarkaši Mornara doputovali su u Kazanj, gdje će sjutra (18 časova) protiv favorizovanog Uniksa odigrati meč šestog kola grupe D Evrokupa.

"Izlišno je naglašavati da je Uniks jedna od najkvalitetnijih ekipa u Evrokupu. Mi ćemo nastojati da pružimo bolju partiju od one u Baru na startu sezone. Želimo i da sagledamo ko je u potrebnoj formi za nedjelju, odnosno nastavak takmičenja u ABA ligi kada ćemo ugostiti Budućnost. Rusi su dobri domaćini, uzvratili su na najbolji način gostoprimstvo u Baru i ovdje se osjećamo prijatno. Očekujemo lijepu utakmicu u kojoj će publika moći da uživa", kazao je pomoćni trener Mornara Đorđije Pavićević.

Rusi su i u Baru, u prvom kolu, bili bolji rezultatom 97:74.

"Uniks je apsolutni favorit. I u Baru smo vidjeli da je to moćna ekipa. Ovo su najlakše utakmice za igranje kad od vas niko ne očekuje pobjedu. Ali, mi uvijek igramo solidno kad smo otpisani. Nadam se da če tako biti i u duelu s Uniksom", rekao je Strahinja Mićović.

U ekipi nema povrijeđenog Marka Mugoše, a posljednja pojačanja, Bobi Braun i Lending Sane treba da u Bar doputuju večeras, odnosno sjutra i budu na raspolaganju za nedjeljni derbi u "Topolici" protiv Budućnosti.

Bonus video: