Lovćen kod kuće protiv Zrinjskog, Sutjeska gost Heliosa

105 pregleda 0 komentar(a)
KK Lovćen, Foto: Druga.aba-liga.com
KK Lovćen, Foto: Druga.aba-liga.com
Ažurirano: 14.11.2018. 08:24h

Košarkaši Sutjeske i Lovćena imaju danas priliku da upišu pobjede u 8. kolu ABA2 lige, jer igraju protiv timova koji su slabije plasirani na tabeli.

Lovćen, koji je upisao tri pobjede u sedam mečeva, kod kuće dočekuje Zrinjski (18 sati), koji ima samo trijumf do sada.

„Poslije pobjede protiv Heliosa pruža nam se šansa da odigramo još jednu dobru utakmicu na domaćem terenu, gdje ćemo pokušati da zabilježemimo pobjedu. Siguran sam da će biti izuzetno teško, jer nam u goste dolazi dobra ekipa Zrinjskog čije stanje na tabeli ne odslikava pravi njihov kvalitet", kazao je trener Lovćena Miodrag Kadija.

„Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe Zrinjskog.Oni su ozbiljna iskusna ekipa iako to tabela ne pokazuje. Nadamo se da ćemo uz podršku naših navijača koji nam pružaju veliku podršku doći do veoma važne pobjede", rekao je košarkaš Lovćena Miloš Lopičić.

Sutjeska (4-3) od 19 sati gostuje slovenačkom Heliosu, koji je prošle sedmice doživio poraz od Lovćena.

"U goste idemo ozbiljnoj ekipi koja u svojim redovima ima igrače sa zavidnim iskustvom u ABA1 i ABA2 ligi. Od svojih igrača očekujem maksimalnu koncentrisanost tokom čitavog susreta. Težak raspored i težak period smo ostavili iza sebe, pa se nadam da ćemo već u srijedu naći način da obradujemo sve koji vjeruju u naš kvalitet", istakao je Zoran Glomazić, trener Sutjeske.

"Očekuje nas izuzetno težak meč. Helios ima nekoliko sjajnih košarkaša koje moramo zaustaviti ako želimo da dođemo do željenog rezultata. Ovaj ispit nam dolazi poslije dva poraza, Rogaške u ABA2 takmičenju i Ulcinja u domaćem prvenstvu, pa se od nas očekuje brza reakcija. Nadam se da ćemo sve što znamo pokazati na parketu kako bi u Nikšić donijeli dva vrijedna boda", kazao je košarkaš Sutjeske Miloš Vujović.

Bonus video: