Vujadin Savić ponosan: Pokazali smo da je naš stadion zaista neosvojiva tvrđava

"Svi smo srećni i ponosni što smo pobijedili ovako veliki klub, ali i sada poslije pobjede moramo biti veliki, kao što poslije poraza nismo spustili glavu. Moramo da idemo dalje i da se okrenemo sljedećoj utakmici", rekao je Savić novinarima
381 pregleda 4 komentar(a)
Vujadin Savić, Foto: Reuters
Vujadin Savić, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.11.2018. 07:51h

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je da je ponosan zbog pobjede nad Liverpulom u Ligi šampiona, ali da ekipa brzo mora da se okrene predstojećim utakmicama.

"Svi smo srećni i ponosni što smo pobijedili ovako veliki klub, ali i sada poslije pobjede moramo biti veliki, kao što poslije poraza nismo spustili glavu. Moramo da idemo dalje i da se okrenemo sljedećoj utakmici", rekao je Savić novinarima.

Crvena zvezda je na stadionu "Rajko Mitić", uz dva gola Milana Pavkova, sinoć pobijedila vicešampiona Evope Liverpul sa 2:0, u četvrtom kolu Grupe C u Ligi šampiona.

"Pokazali smo da je naš stadion zaista neosvojiva tvrđava i da svi moraju da imaju malo više poštovanja prema nama. Svaka čast svim saigračima, stručnom štabu i navijačima, a posebno Milanu Pavkovu. Zahvalio bih mu na ova dva prelijepa gola i jako mi drago što je dobio pjesmu od navijača, to je velika čast", naveo je Savić.

Fudbaler Crvene zvezde Slavoljib Srnić rekao je da se njegova ekipa neće zaustaviti na ovom uspjehu.

"Mi smo ekipa koja je tek u stvaranju i sada smo, poslije mnogo godina, napravili veliki uspjeh u Ligi šampiona. Sigurno nećemo stati na ovome i moram da pohvalim naše navijače, koji su zaista 12. igrač na našem stadionu, teško nas ovdje dobijaju velike ekipe", rekao je Srnić.

Zvezda je u prošlom kolu u Engleskoj izgubila od Liverpula sa 0:4.

"Bilo je lakše nego u Liverpulu, sada smo zaista dobro odigrali i ulazili jako u sve duele i to nam je donijelo ovaj rezultat", dodao je Srnić.

On je otkrio i šta je trener Vladan Milojević rekao igračima pred samu utakmicu.

"Iskreno, šef nije mnogo pričao. Rekao nam je da igramo za nas i za sve zvezdaše. Na poluvremenu je već bilo 2:0, tako da nije previše pričao", rekao je Srnić.

Bonus video: