Srbija bez Milinković-Savića čeka Crnu Goru

"Milinković-Savić je povrijedio zadnju ložu. Imamo problem i sa golmanom Markom Dmitrovićem, koji je na pregledima zbog problema s trbušnim zidom", rekao je Krstajić
93 pregleda 2 komentar(a)
Mladen Krstajić Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Filip Roganović
Mladen Krstajić Fudbalska reprezentacija Srbije, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 12.11.2018. 17:30h

Crnogorska fudbalska reprezentacija će u Beograd otputovati bez Stevana Jovetića, Stefana Savića i Nikole Vukčevića, ali ni Srbija neće biti kompletna u duelu koji se igra u subotu na stadionu "Rajko Mitić".

U duelu 5. kola Lige nacija selektor "orlova" Mladen Krstajić ne može da računa na Sergeja Milinković-Savića, a povrijeđen je i Ljubomir Fejsa.

"Milinković-Savić je povrijedio zadnju ložu i javio je da neće doći. Imamo problem i sa golmanom Markom Dmitrovićem, koji je na pregledima zbog problema s trbušnim zidom", rekao je Krstajić i dodao:

"Fejsa je takođe na pregledima zbog zadnje lože. Poslije sinoćnje utakmice dobili smo informaciju od doktora Ajntrahta da imamo problem i sa Filipom Kostićem", istakao je Krstajić.

O Crnoj Gori je rekao:

"Protivnik će igrati onoliko koliko mu mi dozvolimo. Sugurno da vjerujem u svoju ekipu, u potencijal koji posjeduje. Ali, isto tako poštujem Crnu Goru", kazao je Krstajić.

"Hrabri sokoli" u posljednjem kolu (20. novembra) dočekuju Rumuniju, dok Srbija na stadionu Partizana igra protiv Litvanije.

Bonus video: